IRC-Galleria

[RieKKo]

[RieKKo]

"Better get up and leave instead"

Semmosta.Tiistai 27.03.2007 21:38

Eilen käytiin röntgenissä neidin kanssa. Wilma oli päättänyt että tekee vaan kaksi laadukasta puppeloa. :D Laatu korvaa määrän. Kymmenisen kiloa on painoa tullut lisää kuitenkin ja tissit on suunnatoman kokoset. Tänään on 60vrk eli vielä olisi kolmisen päivää h-hetkeen. Toinen puppelo on enegiapommi, ristin sen terminaattoriksi, sen verran kovasti se masussa pyörii.

Elias on käyttäytynyt hienosti, napanuora minuun on kasvanut täällä ollessa hurjasti kun ei saakaan jätkä olla kokoaikaa mun kinteillä. Tänään siirrytään Wilman kanssa nukkumaan pentulaan joten saa nähdä mitä herra tuumaa kun joutuukin ittekseen yönsä nukkumaan. Hienosti on massaakin tullut poijaalle ja kyllä siitä vielä tanskandoggi tulee. :D Uskon niin. Pallien poistokin siirtyy nyt sitten hamaan tulevaisuuteen. Päätin kuitenkin säästää sen pallit siihen asti että katsoo miten rupeaa näyttelyissä sujumaan, jos vaikka menisikin ihan kivasti. Wilman kanssa tullaan näyttelyissä käymään kuitenkin niin sama se on tuota jätkääkin sitten käyttää näytillä.

Päivät menee mukavasti koirien kanssa touhutessa. Nenumäärä on tällä hetkellä 9. Seittemän doggia ja kaksi greytä. :) Wilman isukki se vaan on komia kun mikä ja herraa kelpaakin päivät ihastella. :) Puoli vuotias pikkuneitikin on niin valloittava tapaus että. Ei auta ollenkaan neidin vinkeiden seuraaminen minun pentukuumeeseen. Mutta vielä ei ole pennun aika, katsoo sitten josko ensi keväänä olisi sen aika ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.