IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

¡Buenas tardes!Torstai 17.05.2007 22:26

Vasymys alkaa pikkuhiljaa painaa. Takana kaksi viikkoa nakovammaisen opastamista ja edessa viela muutama paiva. Lauantaita vasten yolla on lento suomessa ja kotiin lahden varmaan sunnuntaina aamukoneella helsingista. Hassua.. Finnairilla lentaa ivaloon halvemmalla kuin blue1:lla rovaniemelle. Ja finnairilla on sita paitsi viela parempi aikataulu. :) On se elama helppoa, kun paasee kotiin.

Taalla ollaan nyt Santiago de compostelassa. Taalla juhlitaan tanaan (tai melkein koko viikko) Ascensiòn'ia eli tata helatorstain juhlaa. Kaduilla on soittajia, niin orkestereita, bandeja kuin yksittaisia katusoittajiakin. Puistossa on tivoli ja kadut taynna ihmisia. Mahtava kokemus. Ilma on loistava, aurinko on paistanut koko paivan taydelta teralta. Toivottavasti mun iho ottais jo pikkuhiljaa vahan varia, siis muuta kuin kirkuvan punaista.

Huomenna mennaan viela kaymaan Finisterrassa, maailman laidalla. Toivottavasti on samanlainen ilma kuin tanaan, niin menisin kaymaan meressa uimassa. Huomiseen mahtuu myos vierailu Camariñasissa, pieni kyla siella lahella Finisterraa.

Taytyy lahtea hakemaan E ja K puistosta, jaivat sinne istuskelemaan, kun eivat tahtoneet tanne nettipaikkaan.

Moikka MOI!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.