IRC-Galleria

[Son-ja

[Son-ja

Onnellinen rouva <3

Rukalla 14.1-17.1.2010Sunnuntai 17.01.2010 20:35

Olipas se mukava reissu kyllä! :) Torstaina oltiin joskus puoli 3 maissa mökillä ja käytiinpä illalla kattoon missejäki.:D Missit oli Rukalla Pete Parkkosen kans. Parkkonen siellä lavalla huusi menemään ku päästiin perille. Eikö vosi laulaa sievästi?? No kummiski, nähtiinpä kaikki 10 missi finalistiai. Oli tosi mukavia ehokkaita ja yks oli ylitte muiden. Tosi nätti ja mukava oli! Jukka ja äiti kävi vielä illemmalla sitte kattoon niitten esityksen Rukahovissa.

Perjantaina lähettiin sitte lasketteleen. Pääsin ekaa kertaa koittaan omaa lautaa. Pikkusen oli hyvä.:) Äiti ja Upsoki lasketteli, suksilla tosin ja kukaan ei ees kaatunu! :D Oli huippua. Käytiin sitte syömässä ja illemmalla lähettiin sitte kattoon Rukan yöelämää. Oli aika vähä porukka liikenteessä mutta oli kuitenni. Oli tangot ja kaikki missä tanssia!! :D Vähänkö oli taas huippua.

Lauantaina sitte käytiin shoppailemassa matkamuistoja vähä ja sitte käytiin kattomassa Rukan ladut. Oli mukava hiihtää ku sukset luisti joka suuntaan eikä pitäny yhtään.:D Mukava oli seki päivä. Ilta vietetiin sieväsi mökillä ja lämmitettiin uunia ja paistettiin makkaraa.:)

Sunnuntaina eli tänään tultiin sitte takasi ja oli mukava tulla kotiin Juuson luo. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.