IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

voi lolleroo :DLauantai 14.02.2009 00:43

Mitäköhän tästäkin viikonlopusta viel ihan oikeesti tulee ku tänään se alko sillä että oltiin ideaparkissa moikkaamassa lovexeja :D.. ja sitten huomenna ois tarkotus jonkinlaisella porukalla mennä kattoon uniklubin haastista kirjamessuille :D.. ja sitten sunnuntaina ois renoise ja kaikki muutki ihanat ihmiset :).. ja yks jota en oo nähny sitten kesän 2004 :D..

Ja joo siis tää päivä suju pieniä kommelluksia lukuunottamatta hyvin :D.. mut mitä nyt voi oottaa ku on on 13.päivä ja perjantai :D.. ja sit se porukka mil oltiin liikenteessä :D..
Ja sitten kun selvittiin titan kanssa tampereelta bussiin mil me päästii molemmat himaan ni se oli sellanen ihme luxus bussi ku siel oli telkkari pääl ja sitten ne valotki siel oli ihan sika hienot :D.. ja sitten yks ongelma siin bussis oli :D.. siin oli meinaan etuovi ja stoppinappulajuttu rikki :D..
Eli siis kiitos:
-Titta
-Emmi
-Mara
-Petra
-Theon

Huomenna ois sitten tarkotus lähtee sinne kirjamessuille Saaran ja Jassun kanssa :).. ja toivon mukaaan siel tulis jtn muitakin tuttuja vastaan :).. ja toivottavasti kaikki olisi tällä kertaa siit eräästä bändistä messissä kun viimeks puuttui se eräs basistin lurjus :D..

Ja sitten sunnuntaina olis tarkotus mennä taas melko isolla porukalla klubille kattoon renoisee, heijastetta ja mondaytä :).. mukaan on tulossa ainakin Titta, Emmi, Mara, Jassu?, Iida(tulee myöhemmin illalla käymään), Janica :) ja Noora. Toivon että noissa pippaloissa ei tapahdu mitään vuosisadan katastrofia :D..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.