IRC-Galleria

[Tinga]

[Tinga]

~I'm not worthless~

Selaa blogimerkintöjä

GöööööörrrrKeskiviikko 20.02.2008 22:29

Onks taas vähän tyhmä olo, ku ei oo ihmisiä ympärillä ja kaipais niitä, mut silti haluis vaan olla yksin pari päivää. Se on aina tällasta. Kai mä sit oon joku vatun liikaa ihmisiä-liian pitkään vihaava ihminen.. En vaa jaksa olla ihmisten kanssa liikaa. Mua alkaa ahdistaa jos pitää liian pitkään katella naamoja. Haluun vaan omaa aikaa aina sillon tällön, mut miks perkeleessä muut ei voi sitä tajuu, vaan ottaa heti kauheet draamat siitä, jos sanon et : "Tsori voisinko olla vähän aikaa yksin, en nyt olis kovin hyvää seuraa?"
Eikö siitä voi ymmärtää, etten oikeesti vaan halua masentaa muita, kun oon niin väsyny ja epäinhimillinen, et saattaisin sanoa VAHINGOSSA jotain ilkeetä? Perkele! En haluu olla ilkeä kellekään, joten siksi juuri pyydän olla pari päivää ihan omissa oloissa ja ajatella kaikkea. Se menee ohi kyllä, mutta mä tarvitsen sen oman ajan palautua kaikesta. Et säkään krapulassa halua et joku tulee paskomaan sun naaman eteen ku muutenkin oksettaa! (woouu mikä vertauskuva)

Anteeksi nyt kaikille jos oon ollut taas niin vitun ilkeä, mutta jos mietitte nyt ihan oman päänne sisällä, niin ehkä te vaan ette kuunnellut tarpeeksi tarkkaan. Tiedän et oon vaikee ihminen, mut mä yritän parhaani kyllä ;;______;;


<3 Tinga

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.