IRC-Galleria

[Tinga]

[Tinga]

~I'm not worthless~

Selaa blogimerkintöjä

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!Keskiviikko 12.07.2006 20:00

Jotain märintä ja kuuminta ikinä! Vittu hikeä valu pitkin selkää ja kaulaa ja käsiä ja otsaa ja jalkoja ja silti oli pakko vaan huutaa ja riehua. Aaaaah! Se oli niiiiin mahtavaa!

Oh... kuulostipas pervolta. Keikastahan minä vaan puhun... Oli kyllä vielä tähän astisesti mun elämäni paras keikka missä oon ollu. Voi helvetti! Aaaaaah! Mä vaan fiilistelen vieläki, vaikka ääni on maassa, joka vitun (sinnekin) paikkaan sattuu, väsyttää aivan saatanasti ja näytän siltä ku olisin krapula aamuna heränny puskasta ja joku ois kussu mun päähän. Aaaaaahihihihhiiii!!! HYPERHYPER!!! Uudestaaaaaan~!
Saatiin ne huudettua lavalle kaks kertaa ja saatana ku ne aina anto odottaa itteensä kauan. Kaikki muut lopetti huutamisen mut minä ja pari muuta siin vieressä jatkettiin vaan ja alotettiin aina uudestaan, kun muut lopetti. Kyllä ne sitten viimein aina tuli takasin. JA SE OLI JOKA IKISEN KIVULIAAN TAPUTUKSEN JA ÄÄNEN MENETYKSEN ARVOSTA!!!

Töistäki myöhästyin taas kymmenen minuuttii, ku Sabi vähän nukahti. Ohoh! Mut ku perkele väsytti ja mikää työ nyt tollasen keikan jälkee kiinnosta!

Aaaaiii! Ja kiitos aivan sairaasti ihkupeipe Marjaanalle ja Toralle ja Mikulle ja KAIKILLE jotka olitte jonottamassa! Oli ihan vitun kivaa ja ne tunnit ei tuntunu läheskään niin pitkille, kun olitte siel. Paitsi se aamu... =___= Marjaana... Ei me olla alkoholisteja vaikka vedettiinkin lonkeroo ja siiderii kahdeksalta aamulla ja näytettiin enemmän spurguilta, kun kukaan viidentoista kilometrin säteellä. xD Me vaan tykätään juoda. Kiitos seurasta ja kaverille kiitokset myös. :)
Saksassa nähdään ;)




Ja mitä seuraavaksi? GAAAAZZZEEEETTTOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! \m/ *hyperhyper*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.