IRC-Galleria

[armi]

[armi]

you never guess what i'm about to do..

Kesä tulee!!Tiistai 20.05.2008 21:27

Tänään oli lääkäri. Ei saanu katottua onko pieni nyt varmasti tyttö vai ei.. Mutta onnex sydän sentään on ok:) Nyt ei oo ku neuvolakäyntejä, ei tarvi enää mennä laitokselle ku synnyttämään.. Pienen painoarvio nyt 2060g, rv 31+4.

Perjantaina pelästytti pieni äitin kunnolla, supisteli koko illan voimistuen. Meinasin jo lähtee laitokselle tarkistuttamaan joko ollaan aukeemas.Sit kävin suihkussa jasupistukset loppu:) Tänään se lekuri katto ettei oo viel yhtää auki eikä pää oo viel kiinnittyny.

Ja onnex rauhottukin ku lauantaina oltii systerin kans leffas ja sit olin porukoiden kans iltaa viettämäs keskustan paareissa. Ja tietty suomi-ruotsi peliä kattomas:PP

Tuukka on kokeillu äitin hermoja nyt ihan huolella..On karkaillu tarhamatkoilla lähes joka päivä. Yhtään ei voi päästää ilman kättä kävelemään koska lähtee samantien ku päästää irti. Mutta tarvii nyt vaan kestää ja juosta perässä.

Jonde on ollu taas 3 yötä jo poissa, ehkä jo huomen saa sen kotiin että to aamuna pääsee kevätjuhliin. Tuukan pileet on vasta ensi viikolla.

Huomenna tulee parvekelasit<<33
Ensi to alkaa keittiöremontti, uusivat kaiken<<33
Uusi vauva tulee sit vasta niiden jälkeen, toivottavasti...:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.