IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja
No niin. Sinne meni urhea ritarini kurkkusalaateissaan.

Oli aika yllättävän paska viikonloppu. Mua otti päähän heti perjantai aamuna ja angstaamisesta ei tullu loppua ollenkaan. Talous ei meinaa kestää. Kestää mitä? No esimerkiksi syömistä. Se joka katteli sopivat opintotuet hallituksessa oli tainnu haistella tinneriä vähän ennen päätöstä. Ja opintotukilautakunta voi mennä vetämään käteen. Jos saan joskus AIDSin, tartutan kaikki opintotukilautakunnan jäsenet myös ja pakotan tekemään vähintään 6 tuntista päivää+kotihommat. "Älä valita, et oo niin kipee."

Lopetan katkeran jurmutukseni seuraavaan heittoon: opintotuen korotuksen vastustajat voisivat itse kokeilla miten siistiä on elää kuukausi kuukauden jälkeen 15e/kk. Ihmettelen mitä ne tekee joilla ei ole tämmöisiä vanhempia mitä minulla. Ja Altilla. Tekevät töitä ja ostavat palkoilla piriä että jaksavat.

Auto jäi tänään jumiin koulun paskaparkkikselle. Museovirasto ei kuulemma anna lupaa kentän asfaltoimiseen. Ei se mitään. Kun jässikät veteli minun autoa irti sieltä paskasta niin samaan aikaan jumiin jäi kolme muutakin autoa. Että näin. Jos en huomenna jaksa kävellä kouluun en mene. Ei minua siellä arvosteta.

Toivottavasti oli riittävästi angstia. Oon pahalla päällä. Mutta aion eprekle sentään olla hyvällä päällä viikonloppuna.

Mutta Alttikin oli ihan tylsä. Pelas koko viikonlopun tietokoneella jotain paskapeliä. Mutta enimmäkseen kuitenkin ihana. Ja sitä paitsi kun se huomasi etten saa unta kun se pelaa eikä oo vieressä niin se tuli viereen. Ei monikaan olis niin ajattelevainen etenkään kun olin koko v.lopun täys paska. Ei se mitään, sitä sattuu.

Nyt ei muuta kun rauhaisaa huomisen odotusta kaikille! Paitsi opintotukilautakunnalle. Opintotukilautakunnan jäsenet voi mennä kuksimaan itseään. Jos en vielä muistanut kehottaa? No kuitenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.