IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja
Tänään on ollut hymy persiissä aamusta lähtien. Tai ei ihan aamusta mutta sillein kymmenestä. Olin tätille juttelemassa ja meinas kikatuskohtaus iskeä kun se kysyi että onko minun lääkitystä lisätty.xD Pitäisköhän tämmösiä kirjottaa blogiin? No sama tuo, kukas näitä nyt lukee. Näytin varmaan pirun iloselta.

Nyt oon ollu nätisti koulussa ihan koko ajan sen minkä olen ehtinyt. Niin tätin kanssa vaan piti käydä juttelemassa. Ja heti kouluun. Kun Altti sano semmosella vakuuttavalla äänellä että menet sinne kouluun ja pysyt siellä loppuun asti... Mutta kun on pitkä päivä. Oikein kahteen asti. No kyllä minä täällä viihdyn, ilonen on mieli.

Tämä matikan tunti on kyllä silleen aika suhteellisen turha kun en minä tajua mistään mitään edelleenkään. Mutta jospa Tiina ja Altti tuutorois.

Ja Altti on ihku. Oikeesti. Onnellin onnellinen onnellinen veera...

No niin. Suomi voitti kanadalaiset 2-0. Ette uskonu että tietäisin mutta tiesin kuitenkin! Ja kun näky Jarkko Ruutu ni tiesin että se on Jarkko Ruutu. Niin että teijän naamalle!!

Mitäs sille eurolle tapahtuu kun se revalvoituu? No DAA, nousee senkin tampulat. Saatte enempi frangeja pöndet. Tai mitä nyt tahotte lahopäät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.