IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja

Hihhuli heijjaa!Keskiviikko 22.02.2006 14:36

Minua pelottaa. Joudun olemaan olennaiselta tunnilta pois bisneksien takia. Niin olennaiselta että saattaapi kurssi siihen jopa kosahtaa parhaassa tapauksessa. No, ei me stressiä oteta. Asioilla on tapana järjestyä (?).

Minulla on kauhee ikävä monia tyyppejä. Siskoja. Äitiä isiä. SiljaaSannaaJukkaaHannua. RiikaaPikkistäMutsikissaa. Julia ohoi, Lyydia ohoi. Otan teidät sunnuntaina mukaani enkä palauta Ruuhimäelle enää ennen Tuomiopäivää. Julia kun näitä tylsiä juttuja kerran lukee niin muista varautua siihen että sunnuntaina tuleepi lähtö. Uikkarit mukaan, mennään siihen hienoon uimahalliin.

Tänään myö männään keilaamaan. Täytyy jo verrytellä sormet vetreiks. Kuka mun päässä oikein puhuu? Jeesusko se on ite? Vai Paholainen? Keijut ja maahiset? En tiijä.

MUST KILL ALL HUMANS

Mitä? Sanoinko jotain ääneen? Ammmm... Bender? Bender, wake up!

Kautta Britney Spearsin partakarvojen. On lopetettava lässytys ja palattava takaisin kuolevaisten tasolle. Kiitos teille. Älkää käyttäkö fossiilisia polttoaineita, se tuhoaa ihmiskunnan. *HÄÄ HÄÄ, SUCKERSSSSSSSS!!!!!!* Kuka sano mitä? En minä kuullu.

Hullut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.