IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja

What kind of fuckery is this?Tiistai 15.05.2007 14:54

No nyt alkaa homma taas toimimaan. Pitää vissiin aina sukeltaa ensin että ymmärtää taas alkaa räpiköimään pintaan. Ei se haittaa. Kai.

Asiasta pesukoneelle, onpas rumia ihmisiä täällä galleriassa välillä! Wow mitä pommeja. Kun ne rumat näyttää vähän tissiä ja mutristaa huulia ja heruttaa niin siitä on leikki kaukana. Tai sitten rumat pojat ja miehet jotka liittyy kaikkiin limaisiin yhteisöihin ja kommentoi toisilleen että pillua tekee mieli. No ettehän te saa kun olette niin pirun rumia. Tekis mieli kommentoida kaikille niille että RUMA. Mutten uskalla koska pienet natsin alut saattaa selvittää missä asun ja ottaa Teddyni hengiltä. Don't you dare touch my Teddy. Ja sitten ne rumat tytöt saattaa tulla kommentoimaan MULLE että RUMA ja sanoa vielä sen v-sanan. En uskalla. En.

Onneksi olen itse kaiken sellaisen yläpuolella, sillä jotkut vaan nyt syntyy kauniiksi, seksikkäiksi ja sanalla sanoen _jumalaisiksi_ ja minkäs teet kun satut kuulumaan siihen joukkoon. Nätti nakuna kato. (-Vat??? -Shush. Leave it. -VAT??? -*sigh*...)

Countdown synttäreihin - viikko. Voi piru. No ei sentään 23 vielä yli vuoteen. Silloin peli on jo hävitty. Ahtistaa. No, saanhan minä varmaan lahjoja.

Jep, aika lähteä ihailemaan itseäni peilistä. Gorgeous. Nähdääään.

PS. Kultani aarteeni. Oot maailman paras. Luv Ya. Se on slangilontoota ja tarkottaa että "kais tiät?".

Tuli vaan mieleen. NYT se jäniskevennys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.