IRC-Galleria

[huuru]

[huuru]

Saatanan säälittäviä kantarelleja

Upeeta! Mahtavaa!Maanantai 04.06.2007 23:05

Ou jee, life's good. It's GOOD. Good.

Töissä on ollut varsin antoisaa, hyvin pitkälti kiitos siitä maailman takuulla parhaille työkavereille ja myöskin asiakkaille. Ihan uskomatonta porukkaa. Vaikka möhlin niin ei se mitään, hätiin tullaan eikä mitään negatiivista ole _vielä_ ainakaan sattunut. Ja kehuja ropisee ihan face-to-face, kuinka monessa paikassa kiitetään ja kehutaan pienistäkin asioista. Ei monessa varmaan ei. Ilonen ku viijen pennin hevonen.

Tänään yksi lady oli asiakkaana ja vilkuili alta kulmien jonkin aikaa ja sitten kun oli lähdössä sanoi että
"Keltä sä oikein näytät? Joku laulaja tai näyttelijä tai malli... Sanohan nyt. En saa päähäni millään."
"Noh, aika usein kuulee Ninja Sarasalon näköseks kehuttavan.."
"NO NIIN! Niin just, sitä mä hain. Oot ihan sen näkönen, katoin kun tulin sisään että kukas tuossa kassalla istuu. Näin on."

:D Aika hauskaa. Se oli toinen kerta kolmen työpäivän aikana kun kuulin. Ja toinen nainen sanoi että "Onpas sulla kauniit silmät! Ihan ku kissalla, ne on tuommoset vinot. Kivan näköset!"

Varsin hassuja juttuja joka päivä. Ihanaa kun siellä ei puuha lopu, ei tuu semmosia peukaloiden pyörittelemishetkiä. Mutta sitten kun työpäivä loppuu ni se loppuu, ei jää stressaamaan kotiin. Unelmaduuni.com. Ja jos meinaa mennä ylitöiksi - mitä en pahakseni panisi koska ei oo muutakaan tekemistä - niin joku tulee hätistämään että lähe menemään, kello on jo noin paljon. :) Mahtavaa. Upeeta.

Fantastico.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.