IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 04.10.2010 00:26





Kerro mitä haluaisit sanoa 10 eri ihmiselle, mutta älä kerro heidän nimiään.

1. Oot ihminen ketä en koskaan haluu menettää. Oot aika hölmö ja aina en iha ymmärrä sua, mut oot silti se mun number one ♥

2. Oon sut tuntenu iha himokauan ja oot iha helvetin tärkee, vaikka välillä ragetaan toisillemme :D Otat välillä pahasti päähän mut oikeesti tykkään susta ihan hirveesti ja sun jutut on parhaita. Osmo ft. Keijo foreveeer ♥ ;)

3. Joo yritä päättää, oot iha helvetin turha ihminen mut silti jotenki omalla tavallaan mielenkiintone..Sun jutut vaan jotai niin outoja etten kyllä aina pysy perässä, mut se kuuluu suhun ja hyvä niin..

4. Millo seuraavalle keikalle? parasta seuraa ja meidän insidet hmm ;) ollaan tosi erilaisii ihmisii, mut silti vaan tullaan toimeen iha mielettömän hyvin. :)

6. Et voi väittää vastaan! sillä stondi hymh! :< se joi ES. ja sit mitä jos vähä farkkuhame? ;) okeoke,oot mielettömän tärkee ja aaivan ihana ihminen! ei vaan riitä sanat kuvaa sua! ♥

7. Saanko lainata sun stabiloita? 8)) heheh. En oo tuntenu sua kun ehkä vuoden, mut susta on tullu mulle ihan liian tärkee. Meidän suunnitelmat kusi ja pahasti mut ee se mitään, keksitään uusia ;)

8. En oikeestaan tiedä mitä susta ajattelen.. oot saanu musta ihan liian väärän käsityksen, enkä oikeesti oo niin pinnallinen ku luulet..

9. En tunne sua..

10. Tärkeä. Oot vaan yks osa mun elämästä ja tuut aina olemaan. En vois enää kuvitella muistoja ilman sua. ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.