IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.08.2008 17:57

niija eile ruttikses oli vitu kovameno pääl : D

aitoo anarkistimeininkii ÄKSDEE !!!!

ei vittuku päivä voi nii tylsästi ja Sunnuntai 31.08.2008 17:54

ei vittuku päivä voi alkaa nii tylsästi ja muutenki darra ja kaikkee ja kaikil jotki vitu konffikset tänää nii kaikki o vittu niis ja jee-.- DARRA..

niija oli kyl ihajeees pitkäst aikaa käydä skebatunneil

extreme - little gils<3

[Ei aihetta]Tiistai 26.08.2008 02:03

jeii sain vihdoinki the dirtin takas mut vittuku vituttaa ku se eioo kovakantine -.- <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.08.2008 03:14

Burk sanoo:
muute hyi saatana näin sairaan jutun tänää.. se oli jätkä jolla oli kirjaimmellisesti puolmetrii pitkä molo nussi kolmi tissistä muijaa

[Ei aihetta]Torstai 21.08.2008 23:43

EXTREME - GET THE FUNK OUT!!!<3

haistakaa vittu kaikki...Tiistai 19.08.2008 15:24

jeejee oon nyt kipee ja sain vihdoinki duunist liksa joka oli kuukaude myöhäs(: sain ihanat 460e tonni sijast<33<3<33<3<33333

ja vittu ku ois nii ihanaa ku pääsis tappaa sen vitu kusipään joka mulle sen verra meni antaa (:

jos en saa enempää rahaa nii tää menee oikeutee jne ku mut potkittii viel kaike lisäks ilma syyt duunist. taino syy oli se et olin sairaslomalla yhteensä 4pvä ja mul oli viikko jäljel duunii. ja sit siitäki on pakko valittaa oikeutee et mut potkittii ilma syytä ja kaikkee muuta ihanaa (:

ai että ku elämä aina hymyilee mulle (:

millonkoha viimeks mulle o tapahtunu jotai kivaa, ku tuntuu et pelkkää paskaaha vaa tippuu niskaa ja rankasti (:

ilosempi en oikeestaa vois olla ku nyt !!!! (:

you gotta face the factsMaanantai 18.08.2008 02:29

"Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö:Hidasta,mua pelottaa
Poika:Enkä,tää on hauskaa
Tyttö:Eikä ole.Oo kiltti,tää on liian pelottavaa
Poika:Sano mulle sitten,että sä rakastat mua
Tyttö:Hyvä on,mä rakastan sua.Jarruta!
Poika:Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika:Ota mun kypärä ja laita se päähäs

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena.Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."
Totta puhuen,matkan puoli välissä,poika huomasi jarrujen olevan rikki,mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta.Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa.Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän,jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä päiväkirjaasi"


Analysoidaanpa tätä nyt hetki. Ensinnäki ko päristelet pyörällä 180 km/h niin siinä ei palijoa kommunikoida. Vaikka tyypeillä olis ollu radioyhteys toisiinsa niin sen toisen puheesta ei saa vittuakaan selevää ko sillä ei oo kypärää. Morsettamallakohan ne tuon keskustelun kävi? Helevetinmoinen keskittysmiskyky poijalla, pisteet siitä. Ja miten helevetissä se poika oikein meinas tunnistaa OIKEIN kovan halauksen normaalista kiinnipitämisestä? 180 kmh lasissa pidetään perkele kiinni eikä meinata, vai hiuksistako se tyttö ensin kiinni piti? Moisesta vauhista kypärän vaihtaminen on kans melekonen stuntti, kumpasenkin pitää olla meleko riskejä kavereja, ja meleko (erittäin) tyhymiä myös ko yleensäkin lähti toinen kyyttiin iliman kypärää?? Jarrujen räjähtäminen muka syynä kypärän vaihtoon, ikinä kuullu moottorijarrusta? Ilimanvastuski on tuossa vauhissa jo niin kova ettei tartte kun vähän nousta siitä tankin päältä niin jo alkaa maisemista saaha jotain selevääkin. Ja mitä helevettiä, kyytissä iliman kypärää? Todennäkösesti tyypin pärrä meni mettään siitä syystä kun joku sittiäinen lensi silimään, ja tuossa vauhissa varmasti uppos se sittiäinen ja syvälle. Ja haluaisinpa tutustua siihen Teräsmiehen tyttäreen joka henkensä piti tuosta tällistä, 180 kmh vauhista seinään se on aivan yks lysti onko sulla kypärää ollenkaan vai kaks kypärää, vai kolome.. Tosin tarina ei tunnu mainittevan jäikö hempukka loppuelämäkseen kasviksi. Miksiköhän? Vuojen Tyhymä Paskiainen-kiertopalakinto jaetaan tänä vuonna hiukan etukäteen, ja tuon poikasen hautahan se on osotteena. Asetellaan se siihen kiven päälle kivasti. Jos jaksavat sen ruumiin rapsutella sieltä seinästä irti. Oppiipahan ottamaan huippuja jarruttomalla pärrällä.

Jos sinunkaan mielestä koko paskassa ei oo realismin häivääkään - kopioi tämä päiväkirjaasi! Kuka helevetti näitä oikein tekee??

ei vittu... ::: DDDDPerjantai 15.08.2008 01:54

vähä chilli skole mul : DKeskiviikko 13.08.2008 01:34

ja vittu vieläki beellä -.- ollu kolmosest asti bee luokal :: D

ja jeejee torstaina luokkaretkelle että joo vittu pääsen vast joskus seittemält sielt vittuu ja sit sielt viel roudaa kamoi skolee -.- mut kyl mä keksin jonku ihku syyn ettei tarvi roudaa niit

sit vaa katottii jotai ponkes the moviee eli siis skede leffaa siel ja se oli just kova ::D:D:D:DD:::DD

[Ei aihetta]Tiistai 12.08.2008 03:31

nonii ja koulu alkaa tänäää..

vittu minkäköhälaist siel sit tulee olee ::::: DDDD

varmaa aika ihunaa

ainaki torppikse voittaa

toivottavasti....