IRC-Galleria

Hollantikuulumisia.Sunnuntai 04.01.2009 16:03

Aika menee yllattavan akkia taalla ja perhe on oikeasti todella kiva. Nyt kun on flunssa, he ovat koko ajan tarjoamassa laakkeita siihen ja kyselemassa, onko kaikki hyvin..
Eilen pyorailin Jessikan kanssa ostamaan tupakkaa, matka on n. 15min pyoralla, oikeastaan tama paikka on todella kaunista seutua. Ja hehee, multa ei kysytty edes papereita.. :D Sitten illalla meilla oli paivallisvieras, joku Ann ja syotiin t-luupihveja + juustokakkua<3
Ja tehtiin Joshuan kanssa semmoisia silitettavia helmijuttuja. Itse tein sammakon ja kissan. Se sammakko oli aaaivan ylitsepaasemattoman ihana! Joshua kyllakin tahtoi sen itselleen, joten se sai sen. Ainahan voin tehda itselleni uuden :)
Huomenna alkaa tyot normaalisti, eli sitten vahenee koneella olo iltoihin ja viikonloppuihin, mutta joo, en ehka kuole siihen..
Ja ei muuten ole edes koti-ikava, aika hassua. Mutta kylla se sielta kerkeaa tulemaan, ennen kuin vuosi loppuu. Ja miten ihmeessa pystyn taman snobiperheen jalkeen sopeutumaan omaan koyhailyelamaani? :D
Kohta on vissiin lounas ja mahakin alkaa olemaan sita mielta, etta ruokaa on saatava. Ja illalliseksi syodaan tanaan pastaa (kotitekoista).
Kirjoittelen sitten taas lisaa kuulumisia, kun jotain tapahtuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.