IRC-Galleria

Ja tassa nyt osa syista, miksi lahden taalta.Keskiviikko 21.01.2009 00:33

*ensin noi alko lukitsee tan mun ja lasten kerroksen vessaa oiks, etten vois kayda vessa oisi (jonka ideaa en todellakaa tajua o.O)
*sit ilmeni ettei lapsil oo mitaan kunnioitusta mua kohtaan, ei siis tottele mitaan mita sanon niille
*ne olettaa, et hengailen taal 4h paivast pyoritellen peukaloita ja tekematta mitaan. (alla selitys)
*ensin ne laitto tietokoneeseen "lapsilukon", etten voi kayttaa sita paivisin tehtyani tyot (okei, ymmarran koska pitaa olla koiran kanssa alhaalla)
*sitte ne piilotti wiin sen laudan, etten voi pelata sita (en todellakaan tajua miksi, koska wii on kummiski koiran kanssa samassa huoneessa)
*ja kummiski olen taalla siivonnu ihan hyvin (siihen menee max 1,5h paivassa) ja kayttany koiran (sen kanssa saa teha yhteensa max. 1h lenkin paivassa) joka tekee yhteensa 2,5h ja oon kummiski taal sisalla sen 6,5h ku lapset on koulussa
*sit noi alko vahtaamaa et milla sivuilla kayn koneella ja kauan pelaan millonki wiita
*sit toi perheen aiti sai eilen jonku ihme kohtauksen ja alko raivoo mulle ku oon kuulemma viikannu vaatteet vaarin, eli siis silleen et kuvapuoli on vaaralla puolella ja koska en ollu saanu pohjaanpalanutta perunamuussia pestya kattilasta pois
*sit noi valehteli siita, et niiden kaikki aupairit on ollu taal kokonaisen vuoden. no, tanaa sit juttelin ton naapurin suomalaisen tyton annin kanssa ja tasan kaks aupairia on 8vuoden aikana ollu taal koko sen vuoden. kaikki muut lahteny viimeistaan puolen vuoden paasta. viimeisin aupair pauliina lahti 4kk taalla oltuaan
*toi tan perheen isa loukkaantuu aina iha alyttomasti jos en tykkaa jostai ruuasta
*sit noi lapset alko tanaa jotai piilovittuilemaa mulle, ku se wii on piilotettu ja ne oli sillee, et mitas ma nyt teen ku wii on piilossa ja en voi pelaa sita ja mul ei oo mitaa tekemista siivouksen jalkee.
*ja sit ku ne kysy tanaa lounaalla, et oonko jo siivonnu niiden huoneet, vastasin et siivoon ne lounaan jalkee ku oon vieny joshuan takas kouluu. niin naa menee sitte ratin kanssa joshuan huoneesee ja tulee hetken paasta nayttamaa, kuinka paljon polya siihen rattii jai. no siis tosiaan, sit ku ma menin niita siivoamaan ku olin vieny joshuan takas kouluu, nii koko ylakerrassa ei ollu yhtaa polyhiukkastakaa, mista lie sangyn alta sen polyn repiny.
*lasten kaytos on ollu samanlaista lahes koko ajan ja ne pitaa mua melkein orjanaa ja olettaa mun tekevan niiden hommat, jotka ei mulle kuulu (kun en tee nii alkaa hirvee valitus, et ku kaikki muutki on tehny)

tossa nyt aluks...

muuten olisin ollut koko vuoden, mutta koska perhe on vittupaa, niin ei vain oma paani kesta.

kiitoksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.