IRC-Galleria

Ei helvetti kiehuu yli.Maanantai 20.04.2009 01:25

Vitun koirien Suomeen salakuljettajat, kohdelkaa ees niitä pentuja asianmukaisesti, jos on pakko niitä Suomeen salakuljettaa!
Kävin tänään erään koirien salakuljettajan luona pentuja katsomassa (ilman aikomustakaan niitä ostaa ja ei huh huh mitkä olot niillä koirilla oli!). Kävin sielä siis vain ja ainoastaan, jotta saan poliiseille tehtyä todenmukaisen ilmoituksen pentujen elinolosuhteista..

Kirjoitukseni, eräästä kys. henkilöä koskevasta keskustelusta:
"Kalevin koiria käyty katsomassa ja hyi h******i minkä näköinen se kämppä oli. Vesi- tai ruokakippoa ei näkynyt missään, koirilla oli joku räkänen pyyhe naulakon alla makuualustanaan ja pyyhkeen päällä oli kaksi porkkanaa. Kengät jäivät lattiaan kiinni ja äijä tuli avaamaan oven boksereillaan! Molemat vaaleat koirat olivat suoraan sanoen paskaisia ja koirat olivat kuulema kahdesta ei pentueesta.
Mitään ei koirista osannut sanoa ja ne oli kuulema rokotettu kahden viikon iässä Virossa ja tulleet Suomeen tämän kuun 15. päivä. Myönsi, ettei ole Eviran lupaa tuoda koiria Suomeen, mutta sanoi omistavansa Läänihallituksen luvan, mutta lupanumeroa ei löytynyt. Seitsemästä pennusta oli viisi jäljellä ja muutama niistäkin oli kuulema varattu.
Keittiön pöydällä oli viinapullo ja bongi, olohuoneen hyllykössä näkyi vuosikertaviinejä. Keittiössä olevassa kahvipannun olisi voinut kääntää ympäri ja kahvi olisi silti jäänyt pannuun. Kämppä myöskin haisi ummehtuneelle viinalle + koirakuselle.
Poliisille soitin käynnin jälkeen ja ilmoitin, ettei myöskään maahantuontilupia ole ja lupasivat hakea pennut jo tänään äijältä pois. Jos vaikka nyt asia alkaisi etenemään ja pennut saataisiin sieltä pois.
Alkoi kyllä niin kiehumaan yli ja pentuja kävi sääliksi."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.