IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita

batman, ethän auttaa vois?Sunnuntai 20.07.2008 23:51

tuli hieman nukuttua. eilen iltapäivällä viiden aikaan nukkumaan, ja seuraava herääminen tänään yhden aikaan. jep. ai että oli hieman väsy?

perjantaina oli hauskaa, vaikka olinkin kuskina. matkustaminen vaasaan bärin kivalla autolla oli aika hauskaa :D "tollasta pientäkö me muka täs odotettiin?!" jätettiin auto wasalandian parkkipaikalle, ja suunnistus rocperryn "tököleirintään" :D käytiin hieman aidan vieres poikien kans, ku bäri etenkin halus päästä kuuntelemaan in flamesia, ja oli kyl aika hauskaa :D sit suuntaus takasi leirintään, jossa sitten pidettiin hauskaa muidenkin varpuloiden kanssa, kun eero ja lindakin majaili sielä. hauskaa oli, puhuttiin kaikkee, ja edelleen, vaikka olin kuskina, ja mulla oli väsy ja tiesin joutuvani aamulla töihin, tolla porukalla oli ihan törkeän hauskaa! kova yritys olisi päästä jokuviikonloppu käväsemässä tampereella! jossain vaiheessa aamuyötä piti sit lähtee takasinpäin, et ehtisin kaheksaksi avaamaan tb:n (; piti vaan ensi saada keskustassa oleva bäri takas leirintä-alueelle, et saatais siltä autonavaimet :D ängettiin sit kaikki samaan autoon, ja meinattiin kävästä vaasan abc:llä (luulin saavani minimegan hesestä!) mut se oli ihan kakka eikä sieltä saanu oikein mitää ruokaa :< jatkettiin sit suoraan sjoen abc:lle, ja kolme seurueemme jäsentä vähän nuukahti, ja meillä oli hannan ja eskon kanssa hauskaa naureskellessa niille :D käytiin sit kolmestaan abc:llä syömäs (jopa oli hidasta!) ja jätettiin loput kolme autoon nukkumaan (: saatiin sit lopuksi jopa heitettyä kaikki nukkumaan, ja minä pääsin avaamaan tb:n (: oli hieman väsy, mut päivästä selvittiin ihanien vakkariasiakkaiden avulla :D "hei mä käyn hakees lehden! hei annas ku mä katon tota kihlajais-palstaa!" "ai kuin" "noku etin jos meidän kihlajais-ilmotus olis ilmestyny sinne!" :D "ai sä vähä lomailet? voooi juma, pakko tulla viiden aikaan kattoon sua sit viimesen kerran, et kestän!" "nonii, nyt toi nainen käy ihan kuumana ku tääl käy vaan kaikkia kuuluisuuksia kahvilla!"

ja voi, tällä kertaa ku the ahdistelija tuli käymään, sain näytettyä pojille kuka se on, ja ne lupas suojella mua :D nyt ei enää pelota niin paljoa töis (:

tänään sit heti ku oli heränny niin serkun synttäreille, kyl noi pikkulapset on vaan niin ihania (: sais ny joku mun tuttu lapsen, haluaisin olla noiden pikkusten kans tekemisis enemmänki (: et jos joku vaan kaipaa lastenhoitajaa, niin aina valmiina :D torstaina pitäis myös mennä naisteniltaan, jos vaan ei oo illalla työvuoroa, ahh mitä luksusta<3

ja tuli niin ikävä mun tyttöjä, ku siivosin huonetta ja laitoin 16v. synttäritaulua ojennukseen :< "no voi JUMA!" "uumamakäynkuumanana" "siis liittyykö jessica oikeesti jotenki tohon jc kauppaan? O.o" "niittymäki! kiprusoff! bäckström!" "miehen pitää olla mies ja tykätä ees vähä ittestään!" "tsäkitsän!" "lumipallona luokses pompin.." "imho!" "nainen, nainen, mutta vain nainen!" <3 (mul on oikeesti ikävä teitä!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.