IRC-Galleria

[rajatapaus]

[rajatapaus]

bambille mansikoita
huommenna! mökki, hallitus, sauna, uinti, juttelu ahihi kaikki<3 osfest ja vauhtiajot on ihan just tääl<3 ja hienot säät, ja mul ei oo ees paljoa työvuoroja! ahnam<3


ja miten se menee niin, et hetiku kiinnostun jostain miehestä, niin se antaa ymmärtää ettei sitä kiinnosta, sitku itte aattelen et okei, eipä tästä tullu mitää, jatketaan eteenpäin, niin sit tää mies alkaaki olla kiinnostunu? ja sama eipäsjuupas jatkuu vain koko ajan. argh. miksi ei voi joko olla kiinnostunut, tai ei olla, eikä seilata ympäri sekä edestakaisin. vähemmästäkin menee pää sekaisin.
pitäisi vain uskoa sinkkuelämän ohjeita miehistä. jos niitä ei kiinnosta, niin niitä ei kiinnosta, eikä siihen auta mikään. pitäisi vain uskoa, että jos mies ei ole oikeasti kiinnostunut, niin se ei ole sen vaivan arvoinen. ja juhannuksen keskusteluista muutaman miehen kanssa pääsimme yhteisymmärrykseen käsitteestä, milloin mies on kiinnostunut. silloin mies on valmis hakemaan melkein kuun taivaalta. tai ainakin jotain sinnepäin. se ei todellakaan tarkoita tuollaista epämääräistä vatvomista ja päättämättömyyttä.

pitäisi vain oppia näyttämään oma kiinnostuksensa tarpeeksi selvästi, ja olla kiinnostumatta miehistä, jotka eivät ole 110% kiinnostuneita. niinhän sen pitäisi mennä. ja helppo se on sanoa. mutta luoja kun tuo pitäisi vielä osata toteuttaa käytännössä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.