IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

:DSunnuntai 14.03.2010 23:27

17.04.2010 klo 19.30
Saammeko esitellä Karkkilan toivot maailmalle: Heidi, Linda, Anu, Hanna ja Laura. Kaverukset pitävät yhteyttä lähes päivittäin, mutta nyt kyseessä on heidän ensimmäinen yhteinen lomamatka. Vapaa-ajalla tytöt tapaavat yleensä jonkun luona, tekevät yhdessä ruokaa ja suuntaavat siitä lähibaariin. Tyttöjen toiveissa viuhuvat niin vauhdikkaat aktiviteetit kuin vip-kohtelukin, mutta ennen kaikkea he peräänkuuluttavat lomaräätäleiltä mielikuvituksen käyttöä. Sitä saa mitä tilaa! Lomaräätälit hommiin!

hihSunnuntai 21.02.2010 20:24

Voiku mua osais harmittaa edes vähän sun puolesta :)

HOLA!!! COMO ESTAS????Lauantai 16.01.2010 01:25

Palauduttu lomalta takaisin tänne kylmään suomeen :)

LOMATorstai 07.01.2010 22:59

Viikon loma edessä. Jo alkaa pikkusen jännittää.. Lento lähtee 6.20. Kaikille hyvää viikkoa. Me lähetään lämmittelee :)

...Lauantai 26.09.2009 20:40

Ja juuri kun eilen vannotin etten pierasekkaan työpaikalle päin kun oli niin karsee työpäivä niin täällähän mä oon iltavuorossa :)

Yks parhaimmista reissuista!!!! <3Maanantai 21.09.2009 14:42

Oli aivan mahtava kokemus!! Kiitos super paljon Likoille reissusta. Oli oikein kivaa. Kiitos kuuluu myös aleksi sariolalle ja Joona mieloselle + muu kuvausryhmä. En muista koska viimeksi olisin nauranut neljä päivää tän porukan kanssa noin paljon.
Voi itku ku mul on niin hirvee ikävä!!! Mun rakas ihana kissa on poissa.. Ekat muistot on kai siitä kuinka meikäläinen pyöritteli peppuaan ja keppanan mielestä se mun vaippa näytti niin kivalta, että se laittoi etutassut kiinni siihen ja kulki mun perässä. Tunnetusti puin keppanaa myös nuorempana kaiken näköisiin vaatteisiin :) Raittaisiinkin se sai useasti tutustua, kunhan vaan kissankeksejä riitti niin keppana oli tyytyväinen. Se harvemmin nappas edes kiinni, kun sitä pienenä härnäs, se aina naukas varoitukseks. En voi vaan käsittää et se on poissa.. Se tuli meille kun olin 1v, siks tää varmaan tuntuu entistä pahemmalta. Nyt sen on kuitenkin parempi olla. Se on kuitenkin aina mulle se ykkönen ! <3 Voi ku sais viel kerran halii sitä.. Tomi oli sen kanssa viimeset minuutit kun piikki laitettiin. Mä en harmi vaan siihen ite pystynyt.. Se kyllä vielä Torstainakin jaksoi hypätä tomin syliin. Niistä kun tuntui tulevan niin hyvät kaverit, vaikka keppana osoittikin mieltään tomille sillon joskus vuonna -05 kun Tomi oli ekaa kertaa yökylässä. Keppana meinas että nyt meillä on jokin ylimääräinen mies talossa ja vaikka olikin kuuluisa isosta koostaan se sai itsensä mahtumaan Tomin takin hihaan ja tekikin sitten mojovat tehtävänsä sinne :) Se oli niin hyvä kissa. Tää on näiden eläinten kanssa sitten se harmillisin puoli.. Luopuminen. Nyt se saa kuitenkin rahassa levätä <3

Voi tammikuu, tuu jo!Perjantai 28.08.2009 21:06

Matka tilattu <3

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 23:31

Vuonna 2002 amerikkaan muuttanut nuori suomalaistyttö murhattiin raa'asti hänen taloonsa tunkeutuneen murtovarkaan toimesta, kun tyttö oli menossa hakemaan jäätelöä pakastimesta. Murtovaras löi tyttöä muovisella joulupukilla, tunki croissantin tämän korvaan, raiskasi tytön ja laittoi lopulta kuolleeksi luulleensa tytön talon pakastimeen, mutisten hiljaa sanoja "holy *** santa claus".
Aamulla tytön vanhemmat löysivät kuolleeksi jäätyneen tyttärensä pakastimesta. Pakastimen kannen sisäpuolella oli raapimajälkiä tytön epätoivoisista yrityksistä päästä ulos pakastimesta. Hän oli myös kirjoittanut kanteen sanat "i *** santa claus"

Nyt kun olet nähnyt, ja toistanut mielessä tytön viimeiset sanat, tulet tapaaman tämän murhatun tytön. Ensi yönä, juuri kun olet nukahtanut, tulet herämään pakastimen hurinaan ja huomaat että huoneessasi oleva peili on täysin huurussa. Kun menet katsomaan peiliä lähempää (älä yritä, teet niin kuitenkin ) huomaat että siihen on kirjoitettu sanat "i *** holy santa claus" ja näet tytön peilissä. Tämän jälkeen huoneesi lämpötilä laskee miinuksen puolelle, ja kuolet hypotermiaan, kuten tämä pieni tyttö.

Jos kopioit tämän tarinan omaan päiväkirjaasi, tyttö jättää sinut rauhaan, ja pelastut.


Kannattaa ottaa tämä tarina tosissaan.
Tämä pieni tyttö on ollut todellinen uhka internetin käyttäjille jo vuodesta 2002!
Tuhannet meediot ovat ajan saatossa todenneet tämän viestin sisältävän yliluonnollisia voimia.
Tästä alkoi 7 päivän työputki --> Odotan taatusti ensviikonloppuu kun on vapaata.
« Uudemmat -