IRC-Galleria

\\H

\\H

...They all say things you want to hear

Fière d'être blonde ;)Perjantai 15.05.2009 16:06

Vaaleaveriköt luottavat aina itseensä ja kauneuteensa. Vaaleaverikkö on eroottinen ja hellä nainen, joka rakastaa mieheltä saamaansa huomiota ja hyväilyä. Hän on myös nainen, joka saattaa kynsiä miehen selän naarmuille ja puhua seksifilmeistä kuin tavallisista päivittäisistä asioista.

Vaaleaveriköt ovat hiukan oikukkaita ja heidän sanavarastonsa sisältää oikeastaan vain seuraavia fraaseja: ”Minä haluan, Anna minulle, Osta minulle, Minä haluan tuonkin, Nyt sinä ymmärsit minut väärin, Eikö sinulla ole muka enempää rahaa?” Miehet haluavat vaaleaverikön rakastajattarekseen, mutta harvoin vaimokseen.

Yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan blondit kiinnostavat miehiä kaikkein eniten. Tutkijat arvelevat, että blondit tuottavat eniten kopuliinia (feromoni eli kemiallinen viesti), joka kiehtoo miehiä. Blondien viehättävyyden taustalla ei siis olisikaan heidän hiustensa väri, vaan heidän erittämänsä viettelevä tuoksu. Aitoja vaaleaverikköjä on naisista keskimäärin vain noin kolme prosenttia, skandinavialaisissa ehkä hivenen enemmän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.