IRC-Galleria

Jänskättää <:Sunnuntai 24.02.2008 08:03

Tänään ois poni kaa mätsärit ja jännittää ihan sairaasti taas, tai siis ei sillein paniikinomaisesti, vaan sillein kivasti ettei varmaan voi nukkuu pommiin. :D Herätyskello on soimas 6.30 mut viiden jälkeen ei voinu enää nukkuu.. On tää niin kivaa <:

Mmut jjoo tuli eilen pestyä ponkkunen (enpäs kerro missä :D) ja sit kuivasin sitä kahel eri kuivamella pari tuntii, tein häntään lettei ja laitoin parit loimet ja kaulakappaleet ja sitä ennen paljon show shinea, so we are almost ready for the show! Sit illaks viel häntään pinteli ja uudet vällyt niskaan ja poni nukkuu.. Nyt toivotaan parasta et se ois edell. valkonen ku meen koht kattoo sitä :D Mut aina ennenki on ollu ni ei voi nyt olla muunkaan värinen (Kopkopkop)

Tilasin Ruotsista asti näyttelysuitset ja ja hevosenkenkäkuolaimet, sit ollaan muutenki samiksii ku miul on limevihree/ruskee Horzen takki ja hänelle oon tilannu sit horzelt samaa sarjaan loimen, päitset, narun ja huovan.. <: Ja sit miul on viel Cavallon ruskeet housut.. :P

Kävin eilen vähän harrastamassa hiihtoa, oli pakko kerta hiihtis alko! Tosin sauvoi en tarvinnu, ku poni hoiti sen osuuden.. Miul oli naru mis olin ite kii ja sit viel ohjat käes et pystyn ohjaamaanki sitä ponii, tosin välil sekin oli _hieman_ vaivalloista :D Mmut lopputuloksena 2 kaatumista ja hauskaa oli.. <: Mentiin siis jäällä, ku siel oli tosi hyvä sää ja eikä upottanu.. Sit viel harrastin ohjasajoa, ja ratsastusta. Ja sen jälkeen siis poninpesuoperation..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.