IRC-Galleria

Kesä tulee!

Mut sit tulee kärpäset
(ainakin yks joka pörrää just täs eikä tuo hiton karkoitusääni laite auta, lähettää korkeeta taajuttaa ja muka pitäs hyttyset ja kärpäset ja kaikki hiton ötökät näädästä lähtien karkottaa! Riippuen toki taajuudesta mut tää kärpänen onkin varmaan sitten kuuro!)

Ja itikat ja mäkäräiset,
inhaa sit ne kokoajan seuraa perässä ja vaik kuin koittaa juosta karkuun ni ei auta.. Mut eilen ku olin pihalla syömässä ni otin työn korkeataajuisen karkottimen ja istuin se kädessä sitten maassa eikä muuten ykskään ötökkä häirinny minuu! Mut sit ne söiki kaikki muut :P

Ja sit alkaa "harjoittelujakso" ja kesätyöt
varmaanki ihan just heti kunhan tuo kesäloma vaan pääsee aluilleen, ni heti pitää lähtee tehtaisiin tutustumaan.. No mut ei voi mitään, ite valitsin..

Uittaminen
se onkin mitä kivointa puuhaa sitten kunhan vesi on lämmintä ja ei oo ötököitä, poni polskuttaa menemään tosi useesti! Helmee!

Koeviikko
viel ois sekin edessä, tai just alkamaisillaan, viiis koetta! Liikaa näin keväisin, mut pakko koittaa lukee, ainoastaan vituttaa kun tulee kotiin ni sit ku kattoo järvelle ja siel on ihanan tyynistä ni haluisin päästä kalalle! Mut ei voi ku pitää lukee viiiiiismiljooooonaaa sivua, matikkaa, kemiaa, fysiikkaa, filosofiaa ja ja ja yhteiskunta oppia, VOI ELÄMÄ!


Kalastaminen
ihanaa lähteä kesäiltana/aamuna järvelle kalastamaan, ilma on tyyni, aurinko paistaa ja sit pääsee virvelöimään! Niiin kivaa, ja sit jos sielt tulis jotain, mutta se onkin sitten taattua jos sattuu harrastamaan näitä yökalastusreissuja kuten edellisinä kesinä.. <3 Ja en muutenkaan ole näitä aamuihmisiä niin joskus 12 maissa yöllä sopii lähteä kalalle, vapaa ehtoisia mukaan..?

Kissanpennut
ne kasvaa ja villiintyy ja riehuu ja puree sitten.. Ja sit koittaakin aika (hienäkuun lopussa) ettei niitä enää ookkaa, mutta onneks ne onkin sitten koko kesän ni niitten kaa saa sit telmiä..


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.