IRC-Galleria

\KrisTiiNa\

\KrisTiiNa\

Yskä, mene pois...

No niin..Keskiviikko 20.06.2007 13:33

.. mistäköhän sitä alottais. No vaikka siitä että juhassnus on kohta tulossa. Tänään pitäis mennä äitin kanssa ostamaan ruokaa.. Niin ei tartte huomenna kantaa kaikkia ruokia. Ja siis käydään huomennakin ruokakaupassa.
Tänään on kolmas viikko menossa ku meidän vaalea kisu eli kulkuri on matkoilla. Mä epäilen jo että se on kuollut. Äiti ehdotti että hankittaisiin pikku kisu, tai ei suoraan ehdottanut, se vaan mietti että mitä harmaa kisu olisi siitä mieltä.
On ollut oikeastaan aika tylsä kesä ku ketään kavereita ei ole näkynyt. En ole nähnyt kuin Anna-Marin kerran. Ja Jatan vilaukselta. Onneks itsekkin pääsee ens viikolla pois kotoa ku lähden leirille ja tulen tiistaina pois. Eli 28.6-3.7. Sillon olen tyttöleireilla isosena.
Juhannus on ihan kiva. En tiedä ketä kaikkia vieraita meille nyt tulee mut Johanna tulee ainakin ja sit kai yks äitin työ kaveri kahden poikansa kanssa. Saatiin toissa päivänä uusi grilli. Meillä ei ole ennen ollut grillia. Siis sellasta kunnollista. Luultavasti ostetaan aika paljon ruokaa. Ja tietysti pitää tehdä lettuja. Koska ne on niin hyviä. :D
Ja jos uskoltaisi mennä perjantaina uimaan. Olen jo kerran uinut. Mutta meinasin mennä maanantaina uimaan, mutta vesi on aika paljon viilentynyt. Eli piti sit mennä suihkuun (olin siis just tullut pyöräilemästä (kylältä 15km) ja oli aika hiki).
Mut eipö kai muuta sit
HYVÄÄ KESÄÄ JA JUHANNUSTA KAIKILLE!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.