IRC-Galleria

provinssi 2008Keskiviikko 18.06.2008 00:41

Joku nyt kusee oikeesti pahasti,koska sitä mainostettiin että provinssi olis ny 30.kerta,mut sit siä oli tää 1979-2008 jutska eli se oliski vasta 29.kerta.....? vai kuseeko mun ajattelu tapa. jos näin niin sit myös muidenki,koska niiden kanssa tätä mietittiin. :D
MUTTA asiasta parempiin,reissu ei ihan menny niinku piti mut en tiä,saatto mennä paremminki ku piti <: piti siispä mennä kaveri porukalla Kristan,Kaisun,Marin,Mintun,Annan ja Riinan kanssa mutta päädyinkin viettään viikonloppuni poikien kanssa mikä ei suinkaan ollut yhtään huonompi ratkasu!
Samalla tutustuin varmaan kolmeenkytä uuteen ihmiseen ja heitä en unohda,aivan mahtavia ihmisiä!
Kiitos siispä myös heille menneestä viikonlopusta!
Tästä saamme syyttää sekä kiittää perjantain Katastrofeja eli paria räppäriä jotka kulkevat nimellä Terroristit,(mikä onkin täysin sopiva nimi)vetivät sitte settinsä liki tunnilla liian pitkäks ja lopuks röyhkeästi veivät meidän bäkkäriltä kaikki kahden bändin bisset. kiitos tästä siis.

Ja siis vielä kun palataan provinssiin,niin bändit oli aivan mahtavia,täysin fiiliksillä mukana oltiin ;D
mut ehkä kuitenkin paras aika vietettiin leirissä,Camp Mujussa. Ja kerta kun joka vuosi jotain on poltettu niin eikös tänäkin vuonna pitänyt! Joku raukka ei ymmärtänyt minkä mokan teki kun jätti telttansa meidän leirin viereen vartioimatta. Vähän Sinolia ja komeet roihut saatiin!
Kiitos siis viikonloppuna mukana olleille! <3
tästä tehtään tapa! : D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.