IRC-Galleria

Eilinen<3Tiistai 29.07.2008 12:02

Eilen oli niin kesän paras päivä!<3333
Heräsin tos ennen kaheksaa, lähdin Askondiin aamukahville ja istuin sielä sitten Kiiran seurana muutaman tunnin. Ostin 4 mansikkaviineriä ittelleni, kohta loppuu mansikkasato!
Sit vihdoin sain mädin hereille ja se tuli Askondiin aamupalalle. Heikki H Kortteinen soitti mulle kun istuttiin Askondissa, oli niiin kiva kuulla sen ääni, jätkä prkl oli(ja on tälläkin hetkellä) Los Angelesissa :< on väärin! Mut tosiaan, Heikki ei onneks yhtään nauranu meille kun kerroin et me lähdetään Hiulle, juuh, siel taitaa olla vähän erilaiset rannat kun täälä! ;D Akikin tuli hetkeks puhelimeen vaihtaa kuulumiset, pitäkää poja hauskaa sielä!

Noooo, sit lähettii mädin kans rannal, mul oli kaikkee mukana; porkkanoi, kurkkui, lehtiä, juomista, pyyhkeitä, aurinkorasvaa.. mädi ei ollu muistanu ees pyyhettä. Onneks mä oon sentään fiksu;)
Marikin tuli rannalle, ja Pope(SE OLI OLLU TÖISSÄ), meil oli lentopallo ja leikittii sen kans vedes, syöksyiltiin siellä ja kaikkee ihanaa kivaa hauskaa! <3<3<3<3<3333 sai olla lapsi taas. Ja tietty mun piti kuluttaa ylimääräset kalorit pois, meinaan söin ne kaikki 4 mansikkaviineriä sielä rannalla :E HIMO TULI!

Sit mari lähti kotiin joskus kolme aikaa ja Tiina tuli sitte aika pian meijän seuraan, ja taas me mentiin pallottelee veteen, oli hauskaa :) nyt se pallo jopa pysy hetken ilmassa. Tos puol kuude aikoihin lähettiin pois, ja kyl jotain väriä sai pintaan, jes.

Mut oli kivaa, ja tänää uudestaa!<3 hih. voisin jo herättää mädin, voitas vaik men aamupalal askondiin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.