IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 29.08.2008 05:00

Hihi vaha tuli eilen hyva mieli ku tein illallista perheelle.
Ne rakasti sita! Ei lopettanu hymyilemista ja koko ajan ahki ja mumisi ku oli kuulemma niin hyvaa. Hihih olin hyvalla tuulella sitte loppuillan.
Tein makaroonilaatikkoa ja Mariannesuklaaleivoksia. Pistin vaha efforttia kumpaanki, tein loytoja maustekaapista ja lisailin jotain omakeksimia salaisia ainesosia :'D
Syotiin Danielin ja iskan kaa melkeen kokonainen 8 hengen annos. Nams.
Daniel oli koko paivan ollu paineessa ku tiesi, etta maa teen tean. Oli vaan kattonu sita reseptia pala kurkussa 8D Ja hockey harkoissa panikoinu kaikille kavereille kuinka se on tanaan nalissaan. Hei miks muhun ei yhtaan luoteta!
( koko team halus mun puhelinnumeron ko kuuli, etta oon tytto ja danielin mielesta hot lolloloohlooll, thankgod se ajatteli vaha eika antanu sita kenellekkaan o_o )

Mutta anyways ihanaa ko kehtaan jo vallata ton keittion. Oon kaivannu kokkaamista ja sellasta vapautta, etta voi teha just sita asiaa mita ikina tekekaan mieli. Ja naitten keittio on monsteri. Kaasuliedet ja jumalattomasti tilaa joka paikassa. Viimesimmat superkokkivalineet. Oon taiivaissa. Nailla on niin iso keittio, etta osa esim laatikoista on vaan sellasia feikkeja, niita ei saa ees auki. Kai sita nayttis voi liikaaki tilaa sitte olla :o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.