IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.09.2008 14:59

Joopa joo oli siis hyvat bileet ja innoistuin vaha liikaa tanssimisesta. Joo mulla vois olla illan jalkeen tyopaikka tiedossa. Multa halutaan private tunteja tai sitte strippariks bileisiin ja muutama poika halus ostaa mut opettaan jotain sexy moveja niitten tyttokavereille, ko niitten herutuksella ei kuulemma oikeen nouse.
Eh nice.
Mun ainut goal illalle oli ala nolaa itseas, ei ihan viela, et tunne puoliakaan tyypeista, tassa on ensivaikutelmat kyseessa. No mitahan maa tein sitte koko illan ? Suunnittelen tassa kuinka voisin ehka olla huomenna sairas ja saastya bileitten jalkipuinnilta. ( paitsi jos meen huomenna kouluun ja laitan yhet danielin punaset pillifarkut saan 50$ joydielta..)
Ja asiaa ei yhtaan auta, etta taas vaihteeks vetasin puolessa valissa hirveet itkukohtaukset.
Siina sita taas maailman oudoimmat tyypit lohdutteli mua. ( viime bileissa itkin jonku aidin olkapaata vasten ja se tarjos talopuhelinta mulle, etta saisin soittaa)
Oo what? Millon musta tuli nain nolo?
Ja sain uuet lempinimetki.. En oo enaa Jem tai JamiNami (?) Oon partyanimal ja f-sex bomb.
Voi tsiisus o___O Noista voi ehka hieman paatella mun noloustasoa illalta.

Mua arsyttaa ku taalla on hirveena ihmisia jolla on jotain Danielia vastaan :<<
Se pukeutuu usein silleen "european style" mihin ihmiset ei oo taalla tottunu. Silla on monet vaatteet ostettu jostain ulkomailta. Ja silla on just jotain pillifarkkuja ja printtit-paitoja/neuleita. Taalla pojat pukeutuu tosi erilailla ja monet ihan juntisti, joten automatically se on ihan gay taalla.
Huoh. Ja monet vittuilee sille koko ajan. Eilenki meijan ois kuulemma pitany hommailla keskenaan todistaakseen niille jotain sairasta. What?? No hyi ollaan sisaruksia, ihme porukkaa taalla.

Muutenki pojat on taalla vaha vammoja. Ei ymmarra jos tytto ei halua. Toisaalta se on aika nautinnollista. Antaa tylysti kaikille pakit ja teha selvaks, etta not interested. Kaikkien naamat on aina niin tyrmistyneita. Siis mitah kukaan ei sano ei mulle! Hah i just did, sry guys.

Voisin vakavasti harkita sita ei kouluun huomenna. Kaks koetta. Luulin voivani jotenki luikerrella niista, mutta perjantaina Chris (ope) erikseen toi sen oman opetuskirjan, etta voin lukia viikonlopun ajan. Niiiice, thanks, just what i needed... Oon nyt oikeen erikseen spotlightin alla, ei oo tekosyyta miks en lukenu :/

Viihdytan teita talla yhella tekstinpatkalla mika pitas oppia ulkoa selittaan. Huoh.

The Coast
Victoria has 2000 kilometres of coastline, ranging from sheltered bays and inlets to rugged eroded cliffs. The west coast is sometimes exposed to gale-force winds that have contributed to the spectacular scenery visible along the Great Ocean Road. The coast is constantly changing in response to its interection with the sculpting effects of wind rain and waves.
Some of the factors that influence coastal vegetation are related to wind, salt and natural land instability. Primary dunes are colonised by grasses and herbs, whilst salt marsh and mangroves ihhabit the mudflats. These plants play a crucial role in holding together the subsoils in these environments. In less exposed areas, such as the lee side of dunes and in swales, coastal scrub - consisting of species such as melaleuca, casuarina heaths and banksia - has developed.
Birds are the foremost faunal species living in the immediate environs of the coast.....

Yea.. very interesting o.O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.