IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 13.09.2008 17:51

Jeiiii saan toita jatskikaupasta! :P
Tittidiididiidididididi
Menin sinne tannaa heti ku se aukes ja aattelin kysya asiasta, vastaus oli etta joo tuuppa parin tunnin paasta alottaan 8))
Olin siella tannaa vasta jonku tunnin harjottelemassa ja ens viikolla meen uuestaan. Palvelin asiakkaitaki jo tannaa hihi.
Mun pomo on ehka paras tyyppi ikina, hirveen letkee kaveri ja kaikki tyontekijat on jotain nuoria ja kivoja, suurimman osan niista tiianki jo etukateen. Mutta oon kylla oikeestaan aika ylpee itestani; oon asiakaspalveluammatissa enka etes omalla aidinkielella.

Nojoo mutta sain tanaan jonku armottoman bitchin heti kattelyssa asiakkaaksi.
Mulla oli sellanen harjottalija kyltti kaulassa ja ofcourse kaikki kyylas mun virheita oikeen suurennuslasilla.
Se nainen osti sen tytolle baby pallon. Ne on sellasia ihan jarkyttavia nysia, jotka tayttaa ehka puolet suusta. Tottoroki on suunnilleen peukalon kokonen.. No anyway tein sille tytolle sita palloa, tein siita oikeestaan vaha liika ison, ei meinannu mahtua etes siihen tottoroon. Siina se nainen tuijottaa mua ja sanoo, etta ei oo tarpeeks iso. What? Mista lahtien asiakkaat on maarittany minka kokosia palloja me myydaan? Jos haluat isomman niin osta isompi, dorka. Ja todellaki se pallo oli paljo mittoja isompi. Ei mulla tulis mieleen menna jatskikiskalle ja rueta neuvomaan ja valittamaan, etta ompa nysa pallo. Anna enempi rahaa niin tulee enempi jatskia thats it. No mutta koska olen harjottelija niin keep smiling ja lapa tytolle lisaa massaa palloon. Huoh. Annoin tytolle pallon ja rupesin tekemaan naisen annosta. Ja tadaa sipasin vahingossa otsatukkaa pois silmilta. Okei soriii. Se nainen veti hirveet hepulit. u know what? can i tell u something? U just touched ur hair and licked ur fingers (wtf en etes nuollu O__o) and thats really really wrong and disgusting. I dont want u to serve me anymore, get somebody else here, now.
Sorryyyyy
Nojoo mun moka, mutta ois sen natimminki voinu sanua ja daa mun kaet ei missaan vaiheessa koske mitenkaan mihinkaan mita saa syot. Ja no okei ollaan hygieenisia, mutta ko se paikka ei oo yhtaan sellanen. Tulin sinne ja se pomo ei etes pyytany mua pesemaan kasia, tein sen sitte vaikka ei kasketty. Ja meilla ei todellakaan oo mitaan tyoasuja, hattuja, essuja ym. Ja siina toinen tytto mun vieressa pyoritteli palloja hiukset hulmuten (ei edes ponnarilla) niin, etta varmasti jokaisen jatski oli karvanen. Ja koko ajan siella kaikki nuolee jatskia sormista jne ku muut ei naa. Sorgge ku hipasin mun hiuksia ja sitten koskin kauhaan jonka toisella paalla pyoritan sun pallon. Huoh. Ja vielapa siita mun opastuksesta. Pomo: jos jatskilootassa on karva ja kukaan ei oo nakemassa nykase se vaan pois ja jatka hommia, asiakkaitten nahden hae lusikka ym. :'D joo se siita hygieenisyydesta.
Haluan akkia sen harjottelija kyltin pois. Mitaan valituksia tulis muuten o.O

Mutta joo ens kerralla laitan jonku alyttoman hiuspannan vaikka siella kukaan muu ei kaytakkaan mitaan sellasia ja koko ajan korjailee tukkaa. Mutta joo give me some understanding camon, ekaa puoltatuntia toissa ja yrittaa ensinnaki ymmartaa mita mulle sanotaan, yrittaa sanoa oikeen takasi, yrittaa osata kattua oikeet rahat (en etes tunnista naitten kolikoita viela), yrittaa osata tietaa kaikkien jatskien hinnat ja yrittaa osata kymmenia uusia aiheeseen liittyvia sanoja yhella kertaa ja sitte yrittaa pyoritella palloja hiukset silmilla, onnistuu.

Ja naitten jatski on muuten ihan erilaista, melkeen sellasta softista. Ei siita saa palloja, vaan sellasia liruja lattyja :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.