IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 13:08

Nams olipa kivat yr 12 partyt.
Miks Suomessa ei oo mitaan tollasta abijuhlaa ha? Missa opettajat ja oppilaat ottaa batlea keskenaan tanssitaidoista ja on ihanaa ruokaa, puheet on jotain ihan muuta ko tylsia ja muistellaan hyvia hetkia ja katotaan oppilaitten vauvakuvia 8)
Tollasessa iltatapahtumassa on niin eri henki ku aamupaivajuhlassa.

After partyt oli kylla jotain iiiihan sairasta. Kaytiin erikseen vaihtaan kotona kamppeet ja Barb kuskas meita viela kahentoista jalkeen (ja huomenna kouluun!) Sinne paikkaan oli ensinnaki ihan tosi vituttavaa kavella ja lopulta siella oli tadaa joku kymmenen tyyppia, ei saatu sitte bileita. Mulla kavi kylla vaha saaliks sita tyttoa jonka talo se oli. Kaikki se kaski, mutta kukaan ei tullu ja se oli ite ainut joka oli ihan fiilareissa bailabailaamassa siella. Ja eihan sita heti kehannu lahta ja kituuteltiin siella vissiin joku tunti.
Se tytto on vaha outo ja oooo nyt tiian miks. Se asuu ladossa! Halusin jarkyttaa itteani viela lisaa ja nahda sen "talon" sisaltapain ja kysyin saisinko mukamas kayda vessassa kohokoho. Siis no windows, joku jarkyttava betonilattia ja vaha valaistusta ja seinilla ei mitaan tietoakaan maalista tai tapeteista, nakyy vaan muovi- ja villaeristeet. Siis mitas vitun vitun vittua, miten ihmiset voi asua naaain? Ja aina vaan paranee: niilla oli opossumi lemmikkina! :o OMG mulla on nyt siita sellasia sopoja kuvia ko pidin sita sylissa ja se soi mun tisseja. HOHO se oliki sitte illan kohokohta.
Sielta piti sitte viela kavella Stephille takasin ja kuolla kylmyyteen ja vitutukseen ja ouh jees.
Nukuimpa sitte pari tuntia asuntovaunussa, tai en oikeestaan etes nukkunu ku Angus mursu kuorsas niin, etta koko karavaani tarisi.

Ja ei muutako ylos ja kouluun! Ja piti viela kavella. Mulwalasta (=toinen kaupunki, toisessa osavaltiossa :D) Meni lahemmas tunti ja loppu kolme kilsaa juoksin mun nahkatakissa ja balleriinoissa. Nainpa. Antaa ihmisten tuijottaa.
Nyt mulla on sen seurauksena jumalattomat rakot varpaitten paissa. Siis siina kohossa mihin kynnet loppuu, sattuu joka askeleella.

Tanaan pitas muka menna johonki pubiin bailaamaan, mutta ei ehka onnistu talta tytolta. Pah voisin vaan viettaa ihanan perjantaikoti-illan yksin sohvanpohjalla. Aah kuulostaa hyvalta <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.