IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 22.11.2008 06:49

Rupesin tannaa miettiin joululahjoja... kamala paikka.
Debbie on ressannu mua jo ylipaljo ko se alotti "joulun" sellaset pari kuukautta sitte. Niceee
Oon miettiny mita kivaa voisin suomesta pakottaa porukoitten tanne lahettaa. Dan on itkeny Daimin peraan taalla jo ihan liikaa ja se vissiinki saa sita sitte multa jouluna ja oo ainaski villasukat 8D
Pitas viela se ns. paalahja keksia.
Sitte oon menettany hermoni jo niin monta kertaa ja leikannu itteani veitsilla, etta nyt siihen on tultava loppu=juustolasta! Tsiisus, on ne suomalaiset viksua porukkaa.
Ja miettein muutaki kevytta lahetettavaa, aitin kauniit ehotukset suomalaisesta klassisesta musiikista tyrmasin heti alkuunsa o___o no thanks. Kukaan ei saa jeminalta niin tylsia lahjoja, en alennu. Ja muutenki jotain jarkeviakaan suomalaisia levyja on ihan turha ostaa ko dan on ehka ainut joka kuuntelee jotain ja pelkastaan koneelta ja iPodista, mulla on jopa sen stereot ko ei se niilla tee mitaan.
Mutta naa on leffahulluja ja ois huippu kattoo jotain parhaita paloja suomalaisista leffoista. Jamielle ainaski voisin ostaa jonku suomalaisen leffan ko se opiskelee yliopistossa elokuvatiedetta 8)

Siispa kaikki tanne nyt! Listatkaa teijan kaikkien aikojen lempisuomalaisia leffoja! Ehdotuksia tulemaan, aika loppuu kohta kesken. Haluan ainaki yhen jonku ihan sairaan jossa on niin suomalaista huumoria karuimmillaan, etta nailla menee jauhot suuhun. Haluan jotain tosi perisuomalaista ja saunakohtauksia, oujees :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.