IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.11.2008 17:08

Vitsi oon normaali. Oon niin maalaisjuntti epamaailmaanahny normityyppi normaalista perheesta, etta ihan nolottaa.

Olin askon Alinella (missa ei oo enaa alinea) ja hengailin Joyn kans. Se on yks tanskalainen vaihtari, joka tuli moikkaan melbournesta meita nyt lomilla.
Puhuttiin jostain ihan muusta ja palatettiin kovaa vauhtia ja uutiset pyori taustalla. Yhessa vaiheessa Joy kaski mun olla vaha hiljempaa ja keskitty vahaks aikaa uutisiin. Sydneyn oopera talon suunnitellu mies kuoli. Jaa jaa.
Jatkettiin juttua ja sitte Joy muisti ohimennen mainita, etta nii joo tuo oli siis mun pappa. o___________o (!!!)

Ei hele. Meikanki pappa on suunnitellu jonku maailman tunnistettavimman arvostetun rakennuksen ja meikaki suhtautuu siihen, etta no big deal. Ja sitte Joy selitti kuinka se kavi pari viikkoo sitte Sydneyssa ja otti kuvia ja siella oli isot kyltit missa selitettiin sen papan elamantarinaa ja mainittiin Joyki (!!)
Ei hele. Meikaki mainitaan jossain superturistikohteessa jossain kylteissa mita tuhannet ihmiset lukee paivittain ja suhtaudun siihen vaan, etta ainii btw. Vitsipimpulat leijusin varmaan avaruuksissa jostain tollasesta d4444 perustaisin koko elamani sen piikkiin. D444 eksatieda kuka ma oon?? tsekkaan ooppera talon kylteista!!

Nii ja joo sen isa on "business man". Tuo oli kaikki mita se sano joskus ku kysyin mita sen vanhemmat tekee. Myohemmin caro kerto, etta sen isa omistaa H2O merkin. Tai on siis sen alkuperanen perustaja whatever dude. Siis H2O se urheilumerkki, maailmanlaajunen, loytyy heti karkkaiselta asti. Ja tatakaan ei etes maininnu mulle. Leijuisin varmaan tuostaki koko elamani.

Nii ja sen aiti on malli ja joy asuu kopenhaminassa ja kay boarding schoolia.. mita se meinaa teha ko menee takas kotiin? No silla on haastattelukutsut johonki palaveriin, etta jos se paasis sisalle johonki superbusiness kouluun Hong Kongiin.
AHA.
Okei meika jatkaa turvallisesti ihanassa Ylivieskan lukiossa. Hey i've got such a fabulous life!

On se vaan niin hassua. Itella niin pienet piirit ja normielama. Ja sita jotenki kattoo naitten tyyppien elamaa allistyksenihastuksen vallassa ja ne ite ei pida sita minaan.
"Moi oon Caro, olen brasialaisitalialainen, asun Milanossa, mun isa on fashion photographer ja aiti stylisti ja musta se on ihan paskaaa. Suosin mieluummin pikkukylia ja henkkamaukkaa."

Joo hommataanko elamat.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.