IRC-Galleria

^^Ellu^^

^^Ellu^^

Pikkuveljeni, mun on niin ikävä sua.

RV 32+1, terapiaistunto :)Tiistai 25.08.2009 03:29

Siis nyt tiistain puolella on luvut jo noinkin paljon :) HIH :)

NII JA TÄÄ NYT ON TÄLLÄSTÄ TERVEYDENTILAN TUTKISKELUA, EI OO PAKKO LUKEE JOS EI JAKSA :)

Ja sori et on kokonaan isolla ylempi rivi, mut ku kaikkii ei välttämättä kiinnosta mun tai vauvan jokainen terveyteen liittyvä sekuntimietintä :) Tänne on vaan kiva miettii et jos joku niit lukee, niin saa avustavii kommentteja :)

Ja hei, olkaa kilttejä, kertokaa oonko mä oikeesti muka niin helkkarin iso, tänään kuulin isosten vetäjältä, joka siis minut on tuntenut viitisen vuotta ja ollut paljon mun kanssa tekemisissä nuorempana, että "kyllä susta näkeekin että teitä siinä on vähintään kaks" ja toisen kommentin, iskän työkaverilta, joka on kyll varmaan nähnyt mut jo ku oon ollu 2 wee tyylii "ai vast lokakuussa, no kyll niit sit ainakin kolme tulee"

On aikas sotanorsu olo :D

Ihmeellisiä kipuja ilmestynyt, sattuu pirusti johonkin tuonne selän ja vatsan välimaastoon, sisäelimiä tai jotain siellä kai on, en osaa määrittää edes tarkkaa kohtaa mihin sattuu. Makaaminen on ainoa kun ei satu, mut sillonkaa ei saa liikkuu. Istuessa sattuu, noustessa, kävellessä seisoessa, siis ihan koko ajan, ja on ennenkin sattunut samaan paikkaan mut ennen se oli tilanne kohtaista.. Nyt on tänään sattunut ihan koko ajan. Sängystä nousin salkkareiden katselun jälkeen neljä minuuttia, ja itkin kun sattui niin pirusti. Vauva sentään liikkuu normaalisti, eli ainakin sill on sit kaikki hyvin.

Apteekista sain tänään päänsärkyyni lääkket, se edes helpottaa luojan kiitos. :) Koska nyt oli tosiaa torstaista asti sellanen migreeni koko ajan et voi piaru :D

Ette muuten ikinä usko mihin heräsin aamuyöstä, mun päällä möyri hämähäkki. Vähänkö sain kohtauksen ja juoksin ulos makkarista, ja miljoonaa ulos tupakille, et sain edes hengityksen tasaantuun, eli siis jos joku ei viell tiiä, niin mull on aivan mieletön ötökkäkammo. Tosin eiköhän se tuosta reaktiosta jo käykin ilmi :)

Ai niin, ja ruoka ei taas pysy edellisenkään vertaa sisällä, kaikki tulee lujaa ulos. Eikä oikein sitten maistukaan mikään. Ja öitäkään en saa nukuttuu ku hyppään vessassa, ja päivisin ei malttais, ettei Villest koht tunnu et äiti on ihan uppo-outo tyyppi.. Ja viimeyön jäljiltä ei kauheesti edes huvita mennä nukkuu, ties mihin saa seuraavaks herätä... :O

Mut mä lopettelen, meen viell antaa Villelle hyvän yön suukon ja kysyn sit tolta ukkelilta, josko tulis mun viekkuun edes koittaa nukkuu. Ja vannotan sitä kyll ensin tarkistaa makkarin ötököiden varalta, ei kyll pitäs olla, kyll sen verran tänää oon siivonnut.. Nii ehkä mä siks oonkin muuten niin kipee.. Mut, jos jaksoit tänne asti lukee, ja vielä jotain piristävää tms kommentoidakin niin kiitos kovasti, oli mukava hiukan päästä purkautuu.. :) Jatkan taas kun tulee purkautumis tarve..

PS. Ei mikää ihme että viime viikolla oli niin outo olo, kun en ollu täällä purkautunut ollenkaan tunnoistani.. Tarvii muistaa avata kone vähän useammin, en yhtään ihmettelis vaikka tää olis jotenkin pään kasassa pitävä keino, kun saa teille kirjoitella, vaikkei välttämättä kukaa ees lue :) Terapiaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.