IRC-Galleria

tylsää :D Lauantai 27.06.2009 13:56

Vuosihoroskooppi 2009

31.12.2008
Rapu

Yleisnäkymät:
Pluton oppositio Ravun merkkiin lisää painetta suuriin ja ratkaiseviin muutoksiin elämässäsi sellaisina aikoina kun Pluto aktivoituu muiden planeettojen vaikutuksesta. Tehokkain vaikuttaja lienee Mars, joka saa omanarvontuntosi kohoamaan huippulukemiin ensimmäisen kerran huhtikuussa ja toisen kerran huhtikuussa tehdessään merkkisi ensimmäisestä asteesta oppositiota perääntyvälle Plutolle. Etenkin näiden kahden kuukauden aikana voit varautua olemaan mahdollisimman itsekäs tyranni omassa elämässäsi, sillä jokainen solusi vastustaa viimeiseen asti kaikenlaista sanelupolitiikkaa. Ota tietoisesti täysin ehdoton asenne jokaiseen omaan päätökseesi, niin kenenkään ei tarvitse erehtyä painostamaan sinua mihinkään sellaiseen, josta et pidä. Liika kiltteys kostautuu näinä kahtena kuukautena rajuina aggressioina.

Menestys:
Menestyksen planeetta Jupiter on sekin painostavassa asemassa merkkiisi nähden, joten sen osalta ei mitään loistokasta menestyksen läiskettä ole luvassa ilmaiseksi. Jokainen Rapu uskaltanee kuitenkin kysyä menestyksen hintaa ja kannattaakin uskaltaa, sillä rohkeimmille elämänsä uudistajille on katettu herkullinen onnistumisten kierre Jupiterin kvinkunssiaspektin muodossa. Maaliskuussa, heinäkuussa ja joulukuussa 2009 tulet saamaan mahtavia kutsuja joko joihinkin tapahtumiin tai johonkin kokonaan uuteen projektiin, jotka molemmat edellyttävät kalenterisi uudelleen päivittämistä. Yliviivaus ei tule olemaan helppoa, mutta ilman punakynää aikaisemmille suunnitelmille ja lupauksille, ei ole myöskään asiaa menestyksen ruokakipolle.

Rakkaus:
Venus saapuu merkkiisi elokuun alkaessa, eli sopivasti heinäkuun itsekkyysjakson jälkeen ja täräyttää elokuun ensimmäisille päiville opposition Plutolle. Elokuun alku lienee Ravun kiihkein rakkausjakso vuonna 2009. Samalla kun se on kiihkein, on se myös ehdottomasti kriittisin vaihe Ravun elämässä. Ellei olemassa oleva keskinäinen suhde tarjoa riittävästi jännitettä ja kiihkeää latausta, löytää Rapu sen jostain muualta tarvitsematta vaivautua etsimään. Venus poistuu merkistäsi 26.8, jolloin voit hetkeksi rauhoittua ja määrittää silloisen sijaintisi ihmissuhteiden viidakossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.