IRC-Galleria

^^Wampire^^

^^Wampire^^

You think, you can play with me?

Uusimmat blogimerkinnät

...Lauantai 08.03.2008 18:45

Mä en tiedä mitä mun pitäs tehdä, mulle ei pidetä edes niitä pienimpiäkään lupauksia, ja sehän olen aina minä joka pilaa kaikkien päivän..

Mitä HELVETTIÄ mun pitäs teidän mielestä tehdä? Muuttaa luonnetta vai kuolla pois pilaamasta teidän päiviä ja elämiä? Mä tiedän kyllä että te ette rakasta mua enää niinkun joskus ennen, ei edes mun kihlattuni(?) rakasta mua niin kun joskus viime kesänä, ja kaikki tää paska vaan sen takia että mä en oo muka koskaan ilonen ja mä olen sairaalloisen mustasukkanen? Te ette edes tiedä kuinka helvetisti mä olen yritänyt olla vaan teidän takia ilonen ja pirtee, mut te ette edes tue mua joten miten te luulette että mä voisin onnistua? Mä itken joka helvetin ilta itteni uneen vaan ja ainoastaan teidän takia, mä odotan joka ilta turhaan soittoa jota ei koskaan tule. Jaq kyllä muille te voitte luvata ummet ja lammet mutta mulle ette voi edes luvata että meidän kanhdenkeskiset keskustelut jää meidän keskisiks, tai sitten lupaatte, mutta rikotte sen lupauksen. Ja miten te luulette että mä uskalla kertoa teille mitään, kun te ette kerro mulle mitään?

Joten jos mä olen niin kuvottava ihminen teidän mielestä niin kertokaa mulle, mitä mun pitäs tehdä? Muuttua, kadota vai kuolla? Päätös on teidän, mut tietäkää se et mä rakastan teitä siltin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.