IRC-Galleria

^^Wampire^^

^^Wampire^^

You think, you can play with me?

Uusimmat blogimerkinnät

JaoMaanantai 23.11.2009 00:36

1. Listaa asioita eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et tule koskaan sanomaan sitä heille.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

1. Alun riitojen jälkeen sust on tullu mulle tosi tärkee ja iso tuki. On hyvä nähä sut noin onnellisena, vaikka se omalla tavalla sattuukin.

2. Onhan sulla varmasti kaikki hyvin siellä? On ikävä kun rupee tarkemmin ajatteleen. Toivottavasti jaksaisit käyd siel koulussaki ;)

3. Jos vaikka jättäisit toiset rauhaan, vaikket haluamaas saanukkaan? Opettelisit luovuttaan ajoissa. Vaikkei oikeestaan tunnetakkaan toi sun touhu pistää ärsyttämään. Mä oon samassa tilanteessa, ja pystyin luovuttamaan.

4. Hei typy tuu suomeen! Mullon iha hirmu ikävä!♥

5. Sustaha vois vaik tykät ;) Jos vaa tunnettais paremmin :)

6. Oot aina tukenu mua, vaikka ei aina ollakkaan pidetty yhteyttä. Oot mulle iha hirmu tärkee ja vaikket uskoiskaa, muistan meijän kaikki kommellukset ja kaikki kuvat reissuilta on tallessa. Heti ku tutustuttiin oltiin ystävii, ja tää ystävyys kestää mun osalta ♥♥ (tähän kuuluu itte asias kaks ihmistä)

7. Ei kukaa voi oikeesti olla noin tossunalla? Teit paskasti etkä ees viitti pyytää anteeks tai tulla sanoon asioit päi naamaa. Niinku äit sanos: "Jos jätkä ei ton enempää luota, ni ei kyl ol suhde kovin hyväl ja kestäväl pohjal."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.