IRC-Galleria

^^unocactus^^

^^unocactus^^

kesäheinä

Blogi

- Vanhemmat »

Muuton jälkeenTorstai 31.08.2006 14:44

Heips! Nyt täällä Oulussa asusteltu viikko. Kulta on koulussa ja mulla olis tuossa vähän kaiken näköistä tekemistä, kunhan ehtii:D
Kihlajaiset meni hyvin, vieraita oli ihan sopivasti ja tunnelma oli leppoisa:) Tietenkin sieltä me "nuoremmat" lähdimme oikeen baariin:)
Maanantaina 21.8. pakkasimme sitten auton ja lähdimme kimpsujen ja kampsujen kanssa Ouluun.Tavarat, ihme ja kumma, löysivät oman paikkansa, vaikka hetken näytti todella toivottamalta. Vielä uupuu yksi huonekalu ja on tuolla lattialla vielä yksi laatikko purkamista odottamassa:) Kyllä tämä nyt tästä:)
Nyt pitää lähteä tekemään oikeen jotain hyödyllistäkin:)

Moikka!Sunnuntai 06.08.2006 14:21

Aurinko paistaa ja lämmittää mukavasti:) Töissä taas:) Poltteet muuttoa ajatellen on jo alkaneet:D Onneksi suurin osa tavaroista on jo laatikoissa ja valmiina lähtöön, vielä on toki jotain mitä pitää muistaa ottaa mukaan, mutta tärkeimmät on jo lähtövalmiina:) Päiviä laskiessa.. Vielä olisi kihlajaiset viettää ennen tavaroiden viemistä, ja sitten pääseekin "tekemään kotia" <3 ! Sitä odotellessa:)

Moi!Perjantai 04.08.2006 14:10

Aamuvuorossa. Onneksi pääsee tänään aikaisemmin kotiin, ehtii jotain tehdäkin:) Töitä on jäljellä vielä vähän yli viikko.Sitten pitäisi olla vapaata, lomaa, hetki:) Kesä on mennyt todella nopeaa töissä. Ja tänä kesänähän on tapahtunut vaikka mitä! <3
Aurinko paistaa ja on lämmintä:) Odotan että vuoro loppuu ja pääsen uimaan! :)
Onneksi on luvattu lämpimiä ilmoja vielä tälle kuulle, saan nauttia hieman auringosta lomailun merkeissä..
- Vanhemmat »