IRC-Galleria

Yhteishaun tulokset tuliPerjantai 16.06.2006 16:01

Kuten otsikosta näkyy, yhteishaun tulokset tuli postissa, sanotaan vaikka että noin 15 yli 12.

Oon ollu ihan paiseissa ja kytänny postilaatikkoa 10:stä asti - Heräsin nimittäin klo. 9.50 ja puettuani eka kysymys isälle oli "Onks posti tullu??". Eipä ollut tietoa, joten postilaatikolle 10 aikaan, mutta se oli tyhjä. =( Summerin kattominen siinä välissä, samoin banaani ja sämpylä ja sitten 11 uudestaan laatikolle. Ja taas oli tyhjä. :S Postilaakolle päin kyttäämistä... Sitt yht'äkkiä valot välähti metallisen laatikko rivin pinnasta - mutta se olikin vain naapuri, joka ajoi parkkipaikalle. Lisää kyttäämistä, kunnes vihdoin, iso valkoinen pakettiauto ajoi pihaan! Allekirjoittanut hyppäsi salamana tuolista ja juoksi postilaatikolle, hihkaisten matkalla veljelleen.

Kun sain postin käteeni, eka reaktio oli "Ou nou!!" syynä se, että oli tullut kirje sekä Ravintolakoulu Perhosta, että Omnia Lakelasta. Istuin sitten alas pihalla olevan punaisen pöydän ääreen ja vedin henkeä. Jännittyneenä otin käteeni pienen Perhon tunnuksella varustetun vaalean kirje kuoren. Avasin sen ja vedin kirjeen ulos. Ylälaidassa luki "OPISKELIJAKSI HYVÄKSYMINEN" - Vihdoin jännityslaantui, sillä tajusin tulleeni valituksin Perhoon, joka oli haussani sijalla 1.

Luettuani kirjeen, aloin iloisena ja huojentuneena ihmetellä Omnian kirjettä. Avasin sen, ja siellä oli hyväksymiskirje Omnia Lakelan -pisteeseen. Valinta ei ole vaikea - Vahvintan Perhon opiskelupaikan ja ilmoittan Lakelaan, että en tule. =)

Tänään taitaa olla aika hyvä päivä! =))

Teemaan sopii vielä se, että näin yöllä unta. Unessa Perhoon oli tullut niin paljon hakemuksia, että piti järjestää Suuri Seikkailu -tyyppinen kilpailu viimeistä opiskelupaikoista. xD
Onneksi ei näin oikeesti. :P

Iloisissa tunnelmissa tarinoi siis ^Alpakka^ alias Pinja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.