IRC-Galleria

^Angel91^

^Angel91^

Jeesus on tie totuus ja elämä <3

Selaa blogimerkintöjä

Viikonloppu..... x`>>>Sunnuntai 30.03.2008 19:12

Joo tota..Menin perjantaina linkalla Hannan luo yöks..Kun pääsin perille niin luulin että Hanna oli mua odottamassa siellä linkka asemalla mut EI!! -_-"" No.. Istuin ikkunan reunalle ja luulin et Hanna tulis pian pihalla oli aiva älyttömän kylmä.. :SS No odotin siinä semmoiset 15 min soitin Hannalle et missä sä oikeen oot?? Nojoo se ei ollu vielä ees lähteny ku se luuli et mä soitan sille sit ku oon lähellä tuota pysäkkiä x`>> No sen jälkeen sain odottaa taas semmoiset 20 min ei tullu kylmä ei.. :SS :// Sit viimeinki Hanna tuli ja tälleen.. xDD Käveltiin kauppaan ostettiin karkkia ja energia juomaa x)) Jaja niin joo jäätelöä abc:lta xDD x`>> Sit jossai vaihees mentii istumaan jonnekki kaivon päälle jonne tuuli ihanasti ja Hanna vielä unohti hanskat kotia.. :/// sit puhuttii siinä kaikkee patzkaa x`>> :`DD Esim tämmöistä. Et kun joku mies meni pyörällä meidä ohi nii sit Hanna kailotti oikee äänee et "JOO KAATUISPA TOI MIES TOSTA" Sit mä taisin siinä sanoa et "Sä sanoit sen aika kovalla äänellä et toivottavasti se mies ei kuullu :`DD " Hanna vaa et "HUPS" Ja revettii molemmat nauruun x`)) Ja tällee :`DD No sit ei jaksettu olla enää pihalla nii soitettii Hannan iskä hakeen meidät :`))) Kivaku sit autosssa kivat musiikit soi kauheet soolot xDD Sit se oli paras ku Hannan iskä haukotteli oikee "HOOOHHOOIJJAAA"" :`DD No tässä oli perjantai päivä xDD Ainii mentii joskus yöllä nukkuun harmi vaan mutten muista mihin aikaan xDD.

Sit lauantaina herättii joskus 11 jälkeen, mentiin syömään aamupalaa jne..Sit jonki ajan päästä lähettiin kaupungille :)) Hannan iskä jätti meidät Anttilan pihaan. No käytiin siellä Anttilassa mä ostin sieltä yhen DVD:n "The Return" Tai Joku tommoone :D Sit käveltiin Cittariin ku Hannan piti saada tietää et myydäänkö siellä enää Taru Sormusten Herrasta "Kaksi tornia" DVD ku Anttilas sitä ei ollu :// no sit kävi myös sillee et sitä ei ollut Cittariskaa :OO Ku käytiin sieltäki kysyys..Ainiijoo....Nähtii Cittaris BB-Timo :)) aaww xDD ei kehdattu pyytää mtn nimmarii ja yhteiskuvaa ku sillo oli sen työ aika ja siinä pyöri ihmisiä aiva älyttömästi x`>> No lähettii pois Cittarista ku ei sitä elokuvaa ollu.. :// Käveltii mäkkii syötii jätskit.. :) Sit lähettii käveleen kohti H&M:Kauppaa sieltä ostin semmoisen sinisen luomivärin xD Hanna tais ostaa yhen topin ja vyön..
Käytiin myös Vero Modas mut sieltä ei ostettu mitään ja niin käytiin Jim&Jill kaupas mut sieltäkää ei löytyny mitää.. ://
No sit käveltiin lähimpään R-Kioskiin koska mulla oli Limsan jano x`>> sitte mentii takas Anttilaan mut sinne Ala-Kertaan ruoka puolelle hakemaan energia juomaa :PP Olise kyllä vaa nii paras ku Hanna kaatui omiin kängän nauhoihinsa :`DD Vaikka sanoin sille monet kerrat et "Sido ne nauhat" Ei sit viittiny sitoa :`>> Ja sit se lopulta kaatui vähä mä repesin vieres ja taisin sanoa "Joko sänyt sidot ne kengänauhat??" Sit Hanna vaa "Joo" Ja valitti polveensa ku se osui täysiä maaha :`DD hah.. x>>
Sitte mentii istumaan jonnekki penkille ja soitettii Hannan iskälle et se tulis hakeen meidät, oltii iha poikki molemmat.. :// :DD sit ku odoteltiin siinä nii sit joku mies pesi niin hauskasti käsiä et revettiin sit sille :`DD Ku se laittoi pulloja pullon palautukseen x`>> No sit mentii pihalle odottaan Hannan iskää ja kappas justii samaan aikaan tuli siihe :D No se automatka meni muistaakseni ongelmitta xDD.No päästii Hannan luo ja syötii vähä ku oli hirveä nälkä ku ei oltu syöty mitää aamupalan jälkeen :SS.. Sit taidettii mennä koneelle xDDD ja tälleen tehtii kaikkee kivaa senki jälkeen en vaa jaksa enää kirjoittaa. :DD No mentii joskus 2 jälkeen nukkuun.. :>> Ja herättii tänää joskus 12 jälkeen ku äiti soitti mulle ja sanoi et se lähtee mua hakeen ny.. -_-""


Nojooo nyt lopetan...Kädet väsyy.... :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.