IRC-Galleria

^Angel91^

^Angel91^

Jeesus on tie totuus ja elämä <3

Selaa blogimerkintöjä

Iso-syöte 1-3.8.08Tiistai 05.08.2008 16:14

Joo oltiin Heidin ja sen perheenkaa ja niitten naapurienkaa Iso-Syötteellä oli kivaa =)

pe 1.8.08..
Herätys kello 0:5.00 nousin ja menin silmät puoliummes syömään aamupalaa.. Söin paahtoleipää ja semmoisen tiikerikakun :D. Sitten minä menin tekemään näitä valmisteluja matkaa varten ;DD Äiti vei mut autolla Heidin luo joskus siinä kello 6:15.. Istuttiin siellä vielä hetken aikaa ennenkä lähettiin. No kello 07:00 päästii lähtemään Heidin luota ja ajettiin semmoinen noin puolitoista tuntia kunnes pysähdyttiin jonnekkin huolto-asemalle syömään jne.. ;DD sitte taas jatkettiin matkaa ja seuraava pysähdys paikka taisi olla Limingan abc (?) :DD Mä ja Heidi ei syöty mitään koska ei ollu nälkä xDD Ainiijoo.. Mähä nukahdin matkalla sillai kivasti et mulla oli suu kiinni kun rupesin nukkuun mut sit Heidi kertoi et mun suu oli menny auki :`DD njoo en tiijä selitinkö hyvi mut kummiski.. xDD..Iso-Syötteellä oltiin perillä joskus puoli 2 päivällä.. Sit perjantai iltana mentiin savusaunaan,porealtaaseen ja järveen uimaan.. Järves oli älyttömän kylmää vettä.. ;s Sitte illemmalla paistettiin makkaraa ja melki koht sen jälkeen mentiinki nukkumaan.. Paitsi mulla tuli hirvee maha kipu kun olin varmaa syöny ja juonu kaikkee hyvää liikaa.. ;ss..

La 2.8.08..
Herättiin Heidinkaa joskus 10 jälkeen jos oikeen muistan ;DD Niijooja sit mulle laulettiin synttäri laulu koska täytin sillo 17 ;DD Syötiin Heidinkaa aamupalaa jtn leipää xDD Sit melki heti sen jälkeen lähettiin pihalle kiertään peikonpolkua ja myllylle.. Kävelyreitti oli varmaan muistaakseni jtn 5km ehkä ;DD nähtiin myös yksi poro siellä se tuli meitä vastaan :DD mut kiersi meidät sitte kaukaa xDD Sitte syötiin taas jtn perunaa ja lihaa :pp oli hyvää ;DD c(: Sit sen jälkeen melki heti taidettiin lähteä käymään jossakin kaupassa ja käytiin myös laskettelu rinteen päällä (Iso-syöte) oli kyllä korkea juu... Siellä myös vähä piskotteli ;DD Sitte sen jälkeen käytiinn pikku-syötteen päällä joka oli kans semmoinen pieni laskettelu rinne ;D siellä sitten rupesi satamaan mutta lähdettiin sillo jo pois ;DD Sitten illemmalla mentiin taas savusaunaan,porealtaaseen ja järveen uimaan oli kivaa ;DD.. Illemmalla taas paistettiin makkaraa ja lättyjä c(: niinjuu ja sain Heidiltä synttärilahjaksi Viivi ja Vagner muki ja tuplan ;D Sit Heidin vanhemmilta sain semmoisen kivan enkeli koristeen ;DD Oli hieno ;)

Su 3.8.08
Herättiin Heidinkaa joskus puoli 10 mais kun piti ruveta tekemään lähtöä kotia kohti.. Joo syötiin taas aamupala jne.. xDD Sitten mentiin pakkaamaan meidän tavarat lähtöä varten...Lähdettiin poispäin joskus siinä aamulla puoli 11 mais tultiin Kokkolan kautta kotia.. Pysähdyttiin Limingan abc:lla ja Kokkolan abc:lla.. Kotona oltiin joskus siinä oiskohan ollu puoli 6 mais illalla..

Joo et tämmöine reissu tää ;DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.