IRC-Galleria

^Demina^

^Demina^

She is the dark

Olin ihan nolona :dPerjantai 07.11.2008 15:23

Alkuviikosta noi ekaluokkalaiset sai värittää joitaki kuvia. Päätin ovelana itekki värittää halinalle-kuvan kun se opettaja ei ollu paikalla. Tänään sitten tulin välkältä ja näin sen mun värityksen liitutaululla muutaman muun piirustuksen kanssa :O Opettaja rupes puhuun niille pikkusille että "tässä näätte nyt esimerkkejä hienosti väritetyistä piirustuksista!"
Hädissäni rupesin siinä muka jotaki muuta hommaileen etten muka edes nähny että mun piirustus oli siinä. Kohta ope rupes mun piirustuksesta selittään kaikkee "ja tää halinalle piirustuski on tosi hienosti väritetty! Tällain pitäis kaikkien värittää! Tosin tota pilvee vois vielä vähän tarkemmin värittää..."
Olin että huh en paljastunu kun ope alko vihdoin jakaan niitä piirustuksia omistajilleen, mutta siinä mun ei ollu nimeä niin se kysy että kenen tää on. Ne pikkuset huusi sitten että " Se on Jeminan!" Olin että VÄÄK ja muka yllättyneenä siinä "OHO! niinpä muuten onki, heh!" Se ope sano vaan että "aijaa...khrm... no ei ihme että se oli niin hyvin väritetty...."
Sit hain sen piirustuksen pois ja olin ihan nolona :d

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.