IRC-Galleria

^EnK3Li^

^EnK3Li^

Onnellinen äiti :)

Blogimerkintä

- Vanhempi »

haasteSunnuntai 26.02.2006 01:08

T3HTÄVÄ

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Ensikskin mulla on tapana puhua unissani ja se on välistä hyvin kiusallistakin... nimittäin multa voi kysellä kaikkee ja mä vastailen mut sit mä en muista mitään mitä mä oon puhunu... :)

2. Toiseks mulla on tapana pureskella kynsiä kun telkkarissa on joku jännittävä kohta Mutta joskus mä saatan nostaa jopa tyynyn silmien eteeen kun en uskalla kahtoo jotain kohtaa..

3. Sit yx mun ihmeellisistä tavoistani on se että kun mä oon yksin niin mulla on tapana lauleskella yksinäni mitä sattuu..

4. Mä oon pienestä asti ollu kauhee vesipeto ja eläin rakas... mut oli tosi hankalaa saada pois vedestä tai eläinten luolta ja yleensä muut luovuttikin ja jätti houkuttelun sikseen...

5. Ja sit yks mikä on tosi outoo niin mä oon tullu aina paremmin poikien ku tyttöjen kaa toimeen.. ja vielä tänäkn päivänä se pätee... ;) (siis olen semmoinen poika-tyttö)


Haastan tehtävään seuraavat ihmiset:

_Mad_DoGG_
Uppa_^
Aaltonen_69_
_Lauks
Kadja_

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.