IRC-Galleria

^KaT^

^KaT^

*naiset rakastuu renttuihin.piste.com*

Saara 6kk ja risat.Lauantai 17.01.2009 02:15

Pikku prinsessa sairasti Uuden vuoden tienoilla flunssaa eikä siitä syystä menty Uuden vuoden aatoksi varattuun 6kk:den neuvolaan vaan siirrettiin se tälle perjantaille.

Saaran strategiset mitat 6kk 2vkon iässä ovat

Paino 9270g
Pituus 68,3cm
Päänympärys 43cm

Eli lihapulla on :D
Neiti kulkee +15% kohdalla painon ja pituuden suhde käyrällä. Se on sinänsä ihme, sillä juo vain 500-600ml maitoa ja syö vain kolme kiinteää ateriaa vuorokaudessa. Kalkkilisiä ei tarvitse kuitenkaan antaa vaikka minimimäärän maitoa juokin. Pikkuhiljaa on nyt pakko alkaa kasvattaa ruokamääriä ja lisätä ruokien rakeisuutta. Neiti kun on niin mahdoton hienokurkku!

Tällä hetkellä Saara osaa kääntyä selältä mahalleen vain oikealle puolelle, joten nyt saatiin kotitehtäväksi neuvolasta, että vasemmalle puolelle kääntymistä pitää alkaa opetella. Saara kuitenkin kääntyy mahalta takaisin selälleen sekä oikealle että vasemmalle. Neiti ei osaa vielä ryömiä eteenpäin, mutta ympyrää ryömii kuitenkin. Saara kulkee paikasta A paikkaan B vain peruuttamalla; työntää käsillään itseään taaksepäin. Viimeisen viikon on nyt huojunut ja nykinyt konttausasennossa. Joulusta lähtien olen istuttanut neitiä syöttötuolissa. Alussa tuin Saaraa tyynyillä tai vaatteilla, nykyisin en enää millään.

Saara jokeltaa edelleen kovaäänisesti vain kirkumalla ja kiljumalla. Lisäksi tyttö nauraa mille vain. Tänäänkin nauroi Prisman perunapussien vieressä olevalle valolle :D
Saara on selkeästi isin tyttö. Ja isoveljen. Äitiään vissiin näkee liikaa, kun mulle ei naureta niin paljon kuin kiukutellaan.

Uusia päivityksiä kun jotain taas tapahtuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.