IRC-Galleria

Reissussa "Eteläs"Maanantai 27.04.2009 04:16

Niin siis tosiaan olin luokkakavereiden kans Tallinnassa käymäs :D. Siel oli niin lämmin ja aurinko paisto ettei mitään rajaa.. onneks pieni tuulevire kävi aina välillä, et pysty oleen ihan normaalisti, eikä kuollu kuumuuteen.

Käveltyä tuli varmaan n. viikon edestä :D Ainoa ikävä asia reissus oli se et olin kipee :/ Kurkku kipu ja luultavasti alkavaflunssa. Eikä tässä vielä kaikki...Mulla on varmaan jo viikon ollu elohiiri silmäs...ja sen valituksen joutu kaikki kyl kuuleen, ja olen hyvin pahoillani tästä. :( Sorry. Ja nyt kun kerran rupesin anteeks pyyteleen, niin sorry Puclas alias huonetoverini, että herätin sinut vahingossa yhtenä yönä kun tulin neljän aikaan aamuyöstä huoneeseen kovemmalla metelillä, kuin mitä oli tarkoitus.

Meitä siis oli Tallinnassa seuraavanlainen lössi matkassa: Ninde, Jende, Panda, Ilpå ja Niksu. Minulla oli ainakin hyvä reissu, hyvässä seurassa. Matkalta mukaan tuli hajuvesi, toppi ja jääteetä xD Kenkiä yritin katsella, mutta en halunnyt ostaa sellasia 5cm koroilla olevii "horobootsei". Laivamatkat meni muuten hyvin, mutta paluu matkalla jäin Niksun kanssa vartioimaan kamoja n. tunniks KANNELLE! Siel oli aivan järkky kylmä sit loppujen lopuks...

Matka oli mainio, ja toivottavasti ensi vuonna uudestaan ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.