IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

5 omituista tapaaniTorstai 09.02.2006 19:58

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastat tekemään saman perästä (he valitsevat omat 5). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Aamulla kun herään käyn ensin toisessa vessassa pesemässä kasvoni ja heti sen jälkeen menen toiseen vessaan asioilleni..(samaa vessaahan ei voi käyttää..)

2.kun olen lähdössä kotoa tarkistan ainakin 3 kertaa että pesuhuoneen ovi on kiinni, vaikka yksi kertakin riittäisi..

3.Aina kun leikkaan kynsiäni niin reunien pitää olla täydellisen tasaiset ja jos vähänkin tarttuu johonkin kiinni niin leikkaan niin kauan että ei tartu enää..->kunnes huomaan että kynnet on jo ihan nysät.

4.lähettäessäni tekstiviestiä mulla on aina tapana lukea heti jälkeenpäin että mitä oikeen lähetinkään..(ehkä noin minuutin viiveellä:D kuin hyvä muisti mulla onkaan)

5.Kun menen nukkumaan niin saatan tarkistaa kellonajan monia kertoja peräkkäin ja varmistaa että herätys on päällä(ei se ole ihmekään jos ei uni tuu)

haastan:

divello
J-na
ELmi^
KaIsTu
`piia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.