IRC-Galleria

^Pirpsukka^

^Pirpsukka^

Voe kiesus tätä uutta galleriaa...
Tosiaan rakkaat ystäväni ja muutkin tälle sivulle eksyvät...
Se olisi sitten viimeinen hetki käydä ennakossa äänestämässä ja sunnuntaina 18.3.2007 olisi varsinainen vaalipäivä. Äli muistakaapa käydä äänestämässä!! :D
Koska minun kuulteni on sitten turha tulla valittamaan epäkohdista, jos ei ole käynyt äänestämässä. Ja ihan turha sanoa, kun sinne eduskuntaan menee aina ne samat..no tottakai menee jos ei käy äänestämässä jotakin toista ehdokasta. Minä uskon edelleenkin ja tulen aina uskomaan että vain äänestämällä voi vaikuttaa ja saa oikeuden valittaa myös sen jälkeenkin asioista.
Näissä vaaleissa olen ollut Keski-Suomessa nuoren pätevöityneen mielenkiintoisen ja ehdottomasti parhaan ehdokkaan tukiryhmän vetäjänä ja toivon että ehdokkaani Elina Soininen pääsee eduskuntaan läpi. Jos näissä vaaleissa ei pääse niin neljän vuoden päästä isketään sitten vielä kovemmalla taisteluinnolla ja silloin mennään varmasti eduskuntaan.
Hatunnostot siltikin kaikille ehdokkaille puolueesta riippumatta ja heidän takanaan ruohonjuuritasolla toimineille. Harva äänestäjä tulee ajatelleeksi kuinka paljon työtä vaaditaan pyrkimiseen eduskuntaan.
Kuinka monta toritapahtumaa, missä päästä juttelemaan ihmisten kanssa, joiden kanssa ollaan samaa mieltä korjattavista asioista. Kuinka monta vaalipaneelia, missä verrata toisiin ehdokkaisiin ja jaksaa aina kertoa, miten voitaisiin korjata epäkohdat yhteiskunnassamme. Kuinka moni äänestäjä sitten vaivautuu paikalle kuuntelemaan ja ottamaan selvää ehdokkaista. Valitettavasti kuitenkin liian vähän ihmisiä.
Ja kuinka paljon ihmisiä ehdokkaiden takana tekee työtä ehdokkaansa eteen. Mainosten jako on rankkaa, mutta mitenkä muutenkaan voimme tietoa ehdokkaista jakaa eteenpäin, jos eivät äänestäjät tule paikalle kuuntelemaan ehdokasta kun mahdollisuus on. Meillä kun jaetaan talkoovoimin mainokset ja sen kyllä huomaa kipeistä jaloista, kun on ravattu pitkin poikin kerrostaloja. :D Minä ja muut siis uskomme ehdokkaaseemme, kun työtä heidän eteen teemme. Siis Muistakaapa kuitenkin käyttää ääntänne! Jokainen annettu ääni on yhtä tarkeä! Minulle se on aina ollut suuri kunnia käydä varsinaisena vaalipäivänä käydä äänestämässä.
Ja tällä kertaa minulla on paras mahdollinen Vaihtoehto alueellamme Elina Soininen 32!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.