IRC-Galleria

^TiinaL^

^TiinaL^

NÄIN MEILLÄ PÄIN !

[Ei aihetta]Torstai 08.06.2006 20:17

HAASTE: Viisi omituista tapaani.

TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Kirjoitan haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Aina kun siivoan asuntoni sanon itselleni että "tästä lähtien laitan vaatteni ja muut tavarani takaisin paikoilleen kun olen niitä käyttänyt". Jostain kumman syystä huomaan seuraavana päivänä että kämppä on taas ihan sikin sokin..

2. Kerron kavereilleni omasta mielestäni hyvän jutun ja nauraa käkätän kippurassa, vedet silmistä valuen omalle jutulleni niin pitkään että huomaan muiden poistuneen paikalta (muut eivät edes naura)

3. Joka kerta kun lähden baariin jätän pankkikortin kotiin, siksi etten tuhlaa rahojani ja seuraavana päivänä huomaan kuitenkin että tili on silti melkein nollilla (johtunee varmaan siitä että käyn nostamassa kaikki rahani aikaisemmin päivällä ja maksan sitten käteisellä baarissa)

4. Kun minusta yritetään ottaa valokuvaa niin naamani vääntyy mitä ihmeellisiin asentoihin ja tsadam kuva on täydellinen..

5. Säästän kuukausia rahaa johonkin tiettyyn tapahtumaan mutta en koskaan saa säästettyä rahaa..

(nytki naureskelen yksinään tätä kirjoittaessa)

Haastan:

[s4nn4]
sazumi
[k]aisa^
Mice
^^jennie^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.