IRC-Galleria

^elina_

^elina_

I gave up dreaming for a while.

Pulu :)Tiistai 23.12.2008 21:29

Meillä on jo kauan pyöriny tuosa takapihalla joku pulu, niitä on varmaanki kaks tai sitte se yks pystyy muuttaan muotoaan. :D Tänään ku menin ulos viemään linnuille ruokaa niin se pulu (ok kaippa se on oikeesti joku fasaani) tuli ihan lähelle mua, välillä se oli puolen metrin pääsä. olin kauan ulukona ja syötin vaan sitä(mulla ei ollu takkia, vaan t-paita, joten oli kylmä :s) pulua. mutta sitte se välillä katto silleen pelottavasti, mutta pikkulinnut oli vielä pelottavampia! Yks jota tiainen lens suoraan kohti mutta sitte se väistiki. Ja siinä mun yläpuolella olevasa puusa ne pomppi niin että mun päälle lens lunta koko ajan. Sitte lähin sisälle ku se ku tuli kylymä.
Niin ja sitte siinä oli välillä yks idiootti kissa joka meinas syyä sen pulun. :s mutta sitte hätistelin sen pois. Mutta se kissa on oikiasti joku ihan hullu!
Sitte päätin lähtiä kuvaan sitä pulua, mutta siitä oli tullu ihan tyhymä eikä se tullu enää niin lähelle mua ku aikasemmin ja se pomppi vaan ympäriinsä niin en saanu siitä hyvää kuvaa. :s
Mutta niin huomena meen taas ruokkiin sitä ja otan heti kameran mukaan. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.