IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.08.2009 19:06

uusi numero 046-6151407

[Ei aihetta]Torstai 09.07.2009 19:39

Helsingin Sanomien mukaan Hyrynsalmella hirven selässä ratsastanutta miestä ei ole syytä epäillä rikoksesta.

- Minä ainakin tulkitsen niin, että rikosta ei ole tapahtunut, tutkinnanjohtaja Seppo Nordström Kainuun poliisilaitokselta kertoi.

Hyrynsalmelainen miesporukka ikuisti oudon tavan matkata järvellä, kun yksi kaveruksista ratsasti Hyrynjärvellä uineen hirven selässä sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä.

- Olimme uistelemassa puolen yön jälkeen, kun pari kaveria soitti, että hirvi on uimassa järvellä. Päätimme, että nyt sen selkään on päästävä, hirven selkään kivunnut mies kertoo.

- Onhan se varmaan hirvi säikähtänyt, kun mies hyppää selkään, mutta miten sinä hirveä haastattelet, Nordström puntaroi näyttövaikeuksia Helsingin Sanomille.

Parikymppisen nuoren miehen lisäksi seurueessa oli kolme muuta miestä, jotka avustivat tempussa ja kuvasivat hirven selässä matkaavan ystävänsä.

Koko tapaus kesti kymmenisen sekuntia. Mies myöntää, että hirvi ei metkusta ollut mielissään.

- Kauhuissaanhan se oli, mutta ei sille mitenkään käynyt. Katsoimme, että se pääsi rantaan siitä, hirven selässä ollut mies kertoi.

Mistä porukka sai moisen idean kiusata luontokappaletta?

- Se on ollut pitemmän aikaa kalamiehellä mielessä, että jos hirvi tavataan järvellä, sen selkään on päästävä. Aikaisemmin ei niitä ole näkynyt täällä, mies perustelee.

- Paljon pahempi on minun mielestäni, jos eläintä ajetaan moottorikelkalla takaa. Metsästyksessäkin sattuu ohilaukauksia. Eläin haavoittuu ja jää kitumaan, mutta ei siitä rangaista, Nordström suhteuttaa.

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 12:28

« Uudemmat -