IRC-Galleria

mmm wow <3Perjantai 09.05.2008 17:05




Alussa pelaajan tulee valita puolensa Allianssista tai Laumasta.

Sitten valitaan sukupuoli. Naisilla on tissit. Valitse siis nainen.

Luotuasi hahmosi huomaat olevasi paikassa nimeltä Noobcamp. noooob

Vai olet jo kymmenentasoinen! Hyvä poika! Nyt saat sijoittaa ensimmäisen talentless-pointtisi. Kylläpäs tämä on jännää !

Olet jo kaksikymmentätasoinen? Olisikohan aika lähteä ihka ensimmäiselle instanssirunille. ehkäpä?

ne käyttäjämme, jotka voisivat kertoa yli 30-tasoisten hahmojen pelaamisesta, ovat raidaamassa Blackwing Lairia jo viidettä viikkoa eivätkä ehdi muokata artikkelia. pahoittelut

Pääsyy, miksi WoWia pelataan niin paljon, on kuitenkin ehdottomasti Tissikansan muhkeat rintavarustukset, joita pelaajat jaksavat tarkastella tuntikausia.

WoW:ssa on myös hienoja pelaajienvälisiä taisteluja. Jännittävimmät niistä tapahtuvat paikassa nimeltä Warsong Gulch. Joskus saatat törmätä espanjalaisiin pelaajiin, joiden erikoistaito on mennä piiloon lipun kanssa ja sanoa: ”Que?”

eli piiloon ja QUE

World of Warcraftin pelaajat ovat joko haisevia, isomahasia, nolife-nörttejä tai sitten seksikkäitä nuoria naisia, jotka pelaavat peliä yöt ja päivät alastomina. Heitä ei tosin kukaan ole nähnyt oikeassa elämässä.

Pelaajat tuppaavat olemaan lapsia, vammaisia, naisiksi itseään väittäviä hyypiöitä tai homoja. Useimmilta pelaajilta ovat katkenneet siteet ulkomaailmaan, josta toiset eivät ole edes kuulleet (vrt. esim. Counter Strike -pelaajat). Kadulla pelaajan voi tunnistaa järjettömästä ulinasta vastauksena.

Monet World Of Warcraftin pelaajat ovat valittaneet, että heidän kiveksensä ovat kasvaneet 0.1-kertaisiksi pelaamisen myötä. Amerikkalainen tutkimus osoitti, ettei pelaajilla ole minkäänlaista pelkoa kiveksien kasvamisesta, sillä heidän kiveksensä ovat jo valmiiksi minimaallisessa muodossa.

ja ei kun pelaamaan !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.